Sponsorul maneliştilor a murit în mod subit când se afla în vacanţă. Adi Minune, în stare de şoc: „Nu pot să cred că s-a dus așa dintre noi”

O nouă tragedie a lovit familia Bulat după ce, în luna martie a acestui an, centrul comercial Prosper pe care aceştia îl deţin în Capitală a fost mistuit de flăcări. Florin Bulat, unul dintre cei doi fraţi care deţin complexul, a murit în mod subit în timp ce se afla în vacanţă în Spania.

14 sept. 2022, 11:52
Sponsorul maneliştilor a murit în mod subit când se afla în vacanţă. Adi Minune, în stare de şoc: „Nu pot să cred că s-a dus așa dintre noi”

Florin şi Gigi Bulat aveau relaţii apropiate cu lumea maneliştilor, complexul Prosper adăpostind mai multe studiori de înregistrări ale maneliştilor. Adrian Minune, unul dintre apropiaţii lui Florin Bulat, a fost şocat la aflarea veştii.

M-am întristat un pic, mi-am adus aminte de Florin, am înțeles că era în vacanță, nu știu exact cum s-a întâmplat. De Florin Bulat vorbesc. Nu-mi vine să cred că s-a dus așa dintre noi”, a declarat Adrian Minune pentru spynews.ro

Sponsorul maneliştilor a murit în mod subit când se afla în vacanţă în Spania

Reamintim că, în luna martie a acestui an, centrul comercial Prosper situat în Calea 13 Septembrie din Bucureşti a ars pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 de metri pătraţi. 27 de autospeciale de stingere, şase autoscări şi două autospeciale de descarcerare au ajuns la fața locului. Au fost evacuaţi şi locuitorii unui bloc din apropiere din cauza flăcărilor care se extindeau cu repeziciune.

Citeste si Cine este amanta lui Adi Minune. Bruneta s-a iubit cu un interlop cunoscut

În centrul comercial respectiv se aflau mai multe studiouri de înregistrări, printre care și cel al fraților Cercel. Copiii lui Petrică Cercel au rămas fără munca de o viață, studioul lor fiind făcut scrum, dar s-au bucurat că au rămas în viaţă. Tinerii au lăsat totul în studio și au decis să fugă cât mai repede. Ulterior, ei au dezvăluit că pagubele se ridică la peste 50.000 de euro.

La acel moment, Florin Bulat s-a deplasat la fața locului şi a organizat rapid o ședință pe trotuarul de vizavi, la care a convocat mai mulți angajați, printre care s-au regăsit și electricienii clădirii. Îmbrăcat în trening și vădit afectat, acesta a gesticulat minute întregi, înconjurat de angajații care tocmai rămăseseră fără locurile de muncă.

Citeste si Dosar penal după incendiul de la centrul comercial Prosper. Cum arată zona după incendiu

Liviu Puștiu a pierdut 100.000 de euro în urma incendiului de la Prosper Plaza

Şi cântărețul Liviu Puștiu a fost foarte afectat, din punct de vedere financiar, de incendi. Întocmai ca fraţii Cercel, şi el avea studio de înregistrări în incinta Prosper. Manelistul a declarat că pagubele în studio s-au ridicat la 100.000 de euro.

Nu sunt supărat. E o pierdere mare și financiară. A ars tot, nu mai am nimic, aveam scule cam de 100.000 de euro, investisem în ultima perioadă. Aveam acolo o întreagă industrie muzicală, toată istoria mea muzicală, tot ce am făcut eu din 2003 până astăzi, s-a pierdut tot, nu am salvat decât un singur stick cu 18 negative”, a mai adăugat cântărețul de manele.