Cum a picat Adi Minune în plasa lui Jean de la Craiova: „El ţipa după casetofon, eu l-am minţit că i-a fost furat. În cele din urmă, s-a bucurat că ‘hoţii’ nu m-au omorât”

Pe Adi Minune şi Jean de la Craiova îi cunosc toţi iubitorii de manele ca fiind nişte artişti desăvârşiţi. Pe cei doi îi leagă nu doar iubirea pentru acest stil muzical şi pentru fani, dar şi multe amintiri care de care mai fascinante. Una dintre aceste amintiri a fost dezvăluită de Jean de la Craiova în emisiunea Fiţă cu Adiţă.

07 mart. 2023, 23:50
Cum a picat Adi Minune în plasa lui Jean de la Craiova: „El ţipa după casetofon, eu l-am minţit că i-a fost furat. În cele din urmă, s-a bucurat că ‘hoţii’ nu m-au omorât”

Jean de la Craiova a povestit cu umor cum a vândut casetofonul amicului său, apoi a pierdut toți banii la păcănele. Atunci, cântărețul a fost obligat să apeleze la o stratagemă pentru a ieși din încurcătura în care singur s-a băgat.

Cântam la Constanța, eram cazați la hotel și mai avem un concert de dimineața și eu dormeam cu el în cameră. El își cumpărase un casetofon cu luminițe, nu avea nimeni pe atunci și l-a pus pe o masă în camera de hotel și a pus casetă cu el și eu nu știam cum să fac. Pe Adrian l-a luat somnul, am scos casetofonul din priză și am fugit. În Constanța era un bazar și eu la 10 noaptea l-am vândut cu 3 mii de lei, deși el costa 6 mii de lei.

Citeste si Care este relația dintre Jean de la Craiova și Florin Salam: „Eu voiam bani și ăla îmi dădea o nucă”

Ce fac eu acum? Cum să înmulțesc banii ăștia? Am jucat la păcănele până la 5 dimineața și am pierdut banii. Ajung în fața la hotel, era lumina aprinsă și mă gândeam ce să inventez și ce crezi că am făcut. Am mers la o mașină în parcare, am pus mâna pe cauciuc și mi-am dat pe față și când am intrat el a țipat după casetofon și l-am mințit că l-au furat. El, ca un prieten bun, s-a bucurat că nu m-au omorât”, a povestit Jean amuzat.

Artistul a dezvăluit, de asemenea, cum, la respectivul spectacol, el și amicul lui nu au fost plătiți, motiv pentru care au luat o decizie pe moment, pentru a nu pleca ”cu mâna goală” de la eveniment.

Omul ăla stătea așa și ne-a zis: „Măi, băieți, nu am bani să vă dau că nu a venit lumea” și i-am zis că am cântat toată noaptea și că nu are cum să nu ne dea bani. Eram chiar lângă cotețul porcului când discutam și Adrian i-a spus să ne dea porcul. Era cușca mică, a intrat Adi l-a scos, l-am băgat în portbagaj, am plecat. Asta n-a fost nimic. După ani și ani, cânt eu la un concert în aer liber, lume multă, jandarmi, gărdulețe care să ne asigure siguranța.

Un om stătea sprijinit pe gard și se uita la mine, jandarmii au văzut și omul a început să strige tare: „Unde e ăla micu (n. red Adrian Minune), mi-ați luat porcul, vă sparg”. Era nenea ăla cu porcul. Le fac semn la jandarmi să-l ia și i-am dat două milioane pe porc. Era să facă vâlvă, că lumea îl căuta. Numai peripeții am cu Adrian”, a mai povestit Jean de la Craiova.

Citeste si Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Cum a reacționat Adi Minune la aflarea veștii