Adi Minune s-a angajat la Glovo? Reacţia unui casier de la McDonald’s când artistul a venit să ia o comandă

Adi Minune s-a angajat la Glovo? Unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România a suprins pe toată lumea când s-a prezentat la un ghişeu McDonald’s pentru a ridica o comandă. Dar nu oricum, ci cu o geantă Glovo în spate.

07 dec. 2021, 13:39
Adi Minune s-a angajat la Glovo? Reacţia unui casier de la McDonald’s când artistul a venit să ia o comandă
Adi Minune s-a angajat la Glovo?

Adi Minune s-a angajat la Glovo? Artistul este îndrăgit de fani nu doar datorită vocii, ci și pentru că are un simț dezvoltat al umorului. Artistul a făcut un adevărat spectacol, serile trecute, în fața unui restaurant McDonald’s.

Citeşte şi: Cum se simte Cati Simionescu după operaţia la cap. Adi Minune: „Trebuie să urmeze tratamentul timp de cinci ani”

Adi Minune s-a angajat la Glovo?

Mai exact, Adrian Minune s-a prezentat la ghișeul de la McDonald’s să ridice o comandă cu Glovo. A fost imediat recunoscut de angajat, care a refuzat să îi ofere comanda. Cu siguranţă, geanta de Glovo a fost doar în spirit de glumă, astfel că imaginile cu el au fost postate pe TikTok.

Vreau și eu comanda, comanda nouă. Ce, m-ați văzut mai mic? Ăștia nu mă lasă să-mi iau și eu o pâine. Alo, comanda!”, a strigat Adrian Minune în fața restaurantului.

Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui

Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui. Artistul a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani, iar familia i-a organizat o mega petrecere. Cele mai dragi persoane, copiii şi soţia lui, au fost alături de el, dar şi prietenii foarte apropiaţi.

Două momente l-au emoționat profund pe artist. El nu s-a mai putut stăpâni atunci când toți cei prezenți i-au cântat, la unison, „La mulți ani!”.

Totodată a fost marcat de cadoul primit de la soţia lui, o brățară de la o firmă celebră, pe care i-a pus-o la mână. Cati i-a pupat apoi mâna lui Adrian Minune, iar artistul i-a întors gestul, cu lacrimi în ochi. (Vezi AICI imaginile)

Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine, în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou-nouță, e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe contul lui de Facebook la momentul respectiv.