Adi Minune şi Nuţu Cămătaru s-au împăcat după zece ani de la scandalul lui Nuţulică, acuzat de tentativă de omor

Adi Minune şi Nuţu Cămătaru s-au împăcat după zece ani de la scandalul lui Nuţulică, acuzat de tentativă de omor. Fiul interlopului înjunghiat în anul 2010 un bărbat, într-un local cunoscut și frecventat de maneliști.

08 nov. 2022, 15:44

Adi Minune şi Nuţu Cămătaru s-au împăcat după zece ani. În anul 2013, fiul celebrului interlop a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor. În acest dosar, pe atunci, manelistul a fost anchetat pentru mărturie mincinoasă. La 10 ani de la incident, Adrian Simionescu i-a cântat pentru prima oară lui Nuțu Cămătaru.

Adi Minune şi Nuţu Cămătaru s-au împăcat după zece ani

Un apropiat al clanului Carani a fost înjunghiat în toaleta destinată femei a unui club celebru la vremea aceea. La incident au fost martori și doi dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, Florin Salam și Adi Minune, care au fost audiați de câteva ori și au mărturisit că nu pot oferi detalii despre momentul în care bărbatul a fost înjunghiat.

Ulterior, oamenii legii au început urmărirea penală împotriva lor, când s-a concluzionat că cei doi maneliști au mințit.

La 10 ani după incidentul care a marcat întreaga lume a manelelor, Adi Minune a fost alături de Nuțu Cămătaru la un eveniment grandios, de unde se înţelege că au șters cu buretele tot ce s-a întâmplat în trecut, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Suma impresionantă strânsă de fiul lui Nuţu Cămătaru din „darul” de la nunta cu 600 de invitaţi

George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru

George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru. Pe data de 19 septembrie, a avut loc lansarea celui mai nou serial românesc, ‘Clanul’. Producția reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și mafie.

Recent, Codin Maticiuc, unul dintre actorii serialului, a dezvăluit faptul că actorul a vrut să-l întâlnească pe celebrul interlop, chiar înainte de începerea filmărilor. „Gândește-te că l-am dus pe George Mihăiță s-l cunoască, înainte să înceapă filmările. George Mihăiță a vrut să-l cunoască și să-l vadă, el cumva nu-l juca pe Nuțu, juca un astfel de lider, de om, de putere, de așa mai departe. Și a zis: ‘bă, mi-ar plăcea și mie să-l cunosc, să-l văd, cum se poartă, cum se raportează, cum se uită la tine.

Sincer, cred că i-ar fi plăcut să aibă și mai mult timp, adică în străinătate, în toate filmele străine se întâmplă asta ani de zile. Ori dacă există cu adevărat personajul, actorul se duce să cunoască personajul și stau împreună și lucrează, dacă nu, se duce într-un mediu similar”, a susținut Codin Maticiuc, în cadrul podcastului „La fileu’.