Adi Minune şi Sorinel Puştiu, scandal în benzinărie. Cei doi manelişti şi-au aruncat vorbe grele după ce au cântat împreună la un eveniment

Doi dintre cei mai cunscuţi reprezentanţi ai manelelor, Adi Minune și Sorinel Puștiu, s-au certat într-o benzinărie din Ploiești după ce cântaseră împreună la un eveniment. Cei doi erau însoțiți, fiecare, de mai multe rude.

11 iul. 2023, 12:17
Adi Minune şi Sorinel Puştiu, scandal în benzinărie. Cei doi manelişti şi-au aruncat vorbe grele după ce au cântat împreună la un eveniment
Adi Minune şi Sorinel Puştiu, scandal în benzinărie. Cei doi manelişti şi-au aruncat vorbe grele după ceau cântat împreună la un eveniment

Adi Minune şi Sorinel Puştiu, scandal în benzinărie. Martorii care au asistat la scandal susţin că maneliştii s-ar fi oprit, luni dimineață, într-o benzinărie, după ce susținuseră un spectacol la un eveniment care ar fi avut loc la Ploiești, pentru a împărţi banii. Sorinel  Puştiu era însoțit de fiul și de ginerele său, Alex Botea, ambii lăutari la rândul lor, iar Adi Minune îl avea alături pe fratele său.

Adrian Minune și Sorinel Puștiu ar fi cântat împreună la un eveniment. După ce artiștii au luat parte la spectacolul din Ploiești, dialogul s-a mutat într-o benzinărie din oraș. Au intrat într-un conflict, de față fiind mai multe rude de-ale celor doi artiști.

Citeşte şi: Sorin Bontea, umilit de clienţii care i-au comandat noul meniu. „Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea. Sper să daţi faliment”

Scandalul ar fi izbucnit după ce Adi Minune l-ar fi jignit și înjurat pe Alex Botea. Socrul acestuia, SorinelPuştiu, i-ar fi sărit în ajutor, iar cei cinci bărbați s-ar fi luat la înjurături și amenințări, mai ales că toți au legături strânse cu diferite clanuri interlope. Surse din anturajul acestora au afirmat pentru SpyNews că este foarte probabil ca cei doi lăutari celebri să se împace repede, mai ales că îi leagă o prietenie strânsă care durează de o viață!

Citeşte şi: Simona Gherghe, înlocuită de Antena 1. Ce se va întâmpla de la toamnă cu show-ul „Mireasa”