Adi Mutu, dedicaţii cu manele, pentru prieteni. Ce manelist i-a cântat la masă

Adi Mutu, dedicaţii cu manele, pentru prieteni. Antrenorul a postat un video pe reţelele de socializare, unde apare alături de un manelist, în timp ce acesta îi cântă o celebră melodie, însă nu în română, ci în spaniolă. Fanii i-au lăsat sute de comentarii.

01 mai 2021, 17:58
Adi Mutu, dedicaţii cu  manele, pentru prieteni. Ce manelist i-a cântat la masă
Adi Mutu, dedicaţii cu manele, pe Facebook.

Adi Mutu, dedicaţii cu manele. Mare fan al melodiilor orientale, fostul fostul fotbalist a dat deja startul petrecerii. A postat pe contul său de Facebook un videoclip, alături de un manelistul care cântă melodia „Toate diamantele”.

Adi Mutu, dedicaţii cu manele

Luis Gabriel nr 1„, a scris Adi Mutu, la descrierea video-ului, care a fost apreciat de câteva mii de fani.

Cine este Luis Gabriel

Luis Gabriel este cel mai nou cântăreț de manele de pe piață. Melodiile artistului au început să fie tot mai populare în mediul online și nu e de mirare, căci acesta abordează stilul flamenco în multe melodii de-ale sale, reușind o combinație aparte cu manelele clasice pe care le ascultă toți la ora actuală.

Luis Gabriel Tudor are 22 de ani, este din București, iar de cântat cântă de mai mult timp, însă niciodată nu a luat în serios și posibilitatea să facă din asta o profesie cu adevărat.

Absolvent de liceu, Luis Gabriel deține o voce uimitoare, ducând manelele în zona flamenco cu o ușurință care îi uimește până și pe cei mai mari profesori al acestui gen spaniol.

Citeşte şi: S-a aflat cu cine s-a iubit Alexandra Dinu înainte de Adi Mutu. Motivul despărțirii a fost chiar fostul fotbalist

Adi Mutu, prima reacţie după ce fosta sa soţie s-a întors în România

Alexandra Dinu, 39 de ani, a luat decizia să revină în România, cel puțin pentru o perioadă, după mulți ani petrecuți în Italia şi SUA, unde este jurat al emisiunii Românii au talent, de pe Pro TV.

Revenirea ei în țară a fost o veste bună și pentru Adrian Mutu. Selecționerul naționalei de tineret a avut ocazia să petreacă mai mult timp împreună cu fiul său cel mai mare, Mario.

Deși au rămas apropiați, cei doi nu se vedeau prea des din cauza că locuiau departe unul de altul. De altfel, cei doi au fost surprinși recent împreună la o terasă din Herăstrău.