S-a aflat cu cine s-a iubit Alexandra Dinu înainte de Adi Mutu. Motivul despărțirii a fost chiar fostul fotbalist

Fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu s-a iubit cu prezentatorul TV Mircea Radu. Totul s-a întâmplat înainte de anul 2000, iar motivul despărțirii se pare că ar fi chiar Adrian Mutu.

11 mart. 2021, 13:54
S-a aflat cu cine s-a iubit Alexandra Dinu înainte de Adi Mutu. Motivul despărțirii a fost chiar fostul fotbalist

Alexandra Dinu s-a iubit cu Mircea Radu. Actuala jurată de la ”Românii au Talent” a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatorul TV Mircea Radu înainte de anul 2000, iar motivul real despărțirii a fost aflat abia acum.

Prezentatoarea TV este cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu Adrian Mutu în anul 2001, însă înainte s-a iubit cu Mircea Radu. Actrița și Mircea Radu s-au cunoscut înainte de anul 2000, atunci când actrița debuta la TVR2 ca prezentatoare a emisiunii ”Trupa DP2”. La acea vreme, Mircea Radu avea 32 de ani și lucra la postul TV Antena1.

Alexandra Dinu s-a iubit cu Mircea Radu. Povestea celor doi de iubire nu a durat foarte mult, Alexandra Dinu fiind cea care a pus capăt relației, după ce s-a îndrăgostit de Adrian Mutu. În urma despărțirii, Mircea Radu ar fi suferit extrem de mult, conform Click.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a mărit familia cu încă un membru. Cine este și cum arată: ”Bine ai venit lângă noi”

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre căsnicia cu Adrian Mutu. De ce au divorţat după doar doi ani

Noul jurat al show-ului „Românii au talent”, a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Adrian Mutu, fostul atacant al naționalei. Cei doi au împreună un băiat, Mario Mutu, care a împlinit recent 18 ani. Alexandra Dinu a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Adrian Mutu într-un interviu acordat Viva!

Actrița susține că la acea vreme era foarte tânără și fără experiență, însă relația cu fotbalistul a ajutat-o să crească și să înțeleagă ce își dorește de la viață.

„La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a spus Alexandra Dinu.