Adi Petre, mesaj dur pe Facebook pentru Gigi Becali: „Ai greşit crezând că sunt una dintre oile tale”

FCSB a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-0, dar în interiorul formației a izbucnit un nou conflict. Pe contul oficial de facebook al lui Adi Petre (22 de ani) a apărut un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali. Atacantul susține că nu el a postat respectiva imagine, ci un apropiat care i-ar administra contul.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 07:10

Adrian Petre e nemulțumit de statutul pe care îl are FCSB, unde a devenit a treia soluție pentru postul de atacant, după Sergiu Buș și Alexandru Buziuc. Pe contul atacantului, imediat după meci, a apărut o imagine cu un leu pe care era trecut următorul mesaj, în limba engleză: „Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale”.Aluzia este evidentă la patronul Gigi Becali, cel care l-a trecut pe „linie moartă.” Adi Petre a șters postarea după 10 minute. 

FCSB – SHIRAK 3-0, calificare spectaculoasă în turul următor al Europa League

Adi Petre a intervenit în direct la TV și s-a scuzat după mesajul agresiv la adresa lui Gigi Becali. Atacantul susține că persoana care îi administrează contul, un apropiat, ar fi postat mesajul fără să îi ceară aprobarea.

„În primul rând, abia ce am văzut și eu postările. Eu am un cont la care nu am acces, cineva îmi controlează postările, le administrează în locul meu. Nu am stat să văd ce a postat. Toată lumea m-a sunat, toți. Dacă am ceva de zis, zic în față, nu pe mesaje pe social media. Dacă am deranjat pe cineva, îmi cer iertare că nu am avut control asupra contului. Eu nu aș fi postat așa ceva, când am ceva de zis, zic. Aveam un prieten care se ocupa cu postările.

Până acum nu s-a întâmplat așa ceva. Întotdeauna mă consultă, în seara asta nu a făcut-o. Probabil a avut o răbufnire de orgoliu mult prea mare. Nu s-a gândit înainte și m-a pus pe mine într-o situație nasoală. Am vrut să lămuresc, toată lumea a preluat postarea și nu știam ce se întâmplă. Am șters tot! Chiar îmi cer scuze pentru tot ce s-a creat”, a explicat Adi Petre, la Digisport Special.

„E o situație foarte delicată, nu știu ce se va întâmpla. Eu doar mă antrenez. dar cu siguranță trebuie să se întâmple ceva. Nu pot să îmi pun cariera în pericol. Am vorbit cu impresarul și sunt ceva oferte pentru mine. Până atunci sunt jucător la FCSB și nu îmi permit să fac astfel de postări. Nu e genul meu!”, a scris Adi Petre.