Adina Alberts îi prezice Deliei că va regreta decizia de a nu avea copii: „Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă”

Mărturisirea Deliei că nu-şi doreşte copii a inflamat spiritele. Nenumărate persoane publice au fost în asentimentul ei, în timp ce altele au considerat că face o greşeală. Printre acestea din urmă se numără şi medicul estetician Adina Alberts.

22 oct. 2022, 19:59
Adina Alberts îi prezice Deliei că va regreta decizia de a nu avea copii: „Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă”

Adina Alberts este de părere că va veni un moment în care artista va regreta decizia de a nu fi făcut un copil. Medicul este de părere că un copil îţi dă direcţia în viaţă, „este iubire şi împlinire„.

Adina Alberts îi prezice Deliei că va regreta decizia de a nu avea copii

Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile. Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață. Este IUBIRE și ÎMPLINIRE! Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă”, a scris medicul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat că acesta este un sfat, pe care i-l oferă din prietenie și că deși acum poate nu își dorește, mai este încă timp pentru a face un copil.

Cu câteva zile în urmă, Delia a afirmat că oamenii care nu fac copii trebuie felicitați, deoarece în felul ăsta nu se mai suprapopulează planeta. Cântăreaţa a spus şi că nu simte nevoia unui stres şi a unei responsabilităţi în plus.

Citeste si Dana Budeanu o apără pe Delia: „În momentul în care ai făcut un copil şi nu eşti pregătită, eşti o criminală”

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil”, a spus Delia pe rețelele de socializare.

Citeste si Dan Negru face declarații despre faptul că Delia nu vrea copii: „Doar un mitocan intră în intimitatea unui cuplu”