Dan Negru face declarații despre faptul că Delia nu vrea copii: „Doar un mitocan intră în intimitatea unui cuplu”

După ce Delia a declarat că nu își dorește un copil, Dan Negru a ales să își spună părerea despre acest subiect pe rețelele de socializare.

20 oct. 2022, 20:44
Dan Negru face declarații despre faptul că Delia nu vrea copii: „Doar un mitocan intră în intimitatea unui cuplu”

Delia a devenit principalul subiect de discuție după ce a spus că „ne-am înmulțit deja prea mult” și că nu își dorește să facă un copil. Dan Negru a venit în apărarea artistei, care dezbate subiectele zilei pe rețelele de socializare.

Celebra cântăreață este întrebată de ani buni de ce nu face un copil, iar de data aceasta, a vrut să închidă gura curioșilor prin intermediul unei transmisiuni live, unde a vorbit foarte clar despre faptul că nu dorește să devină mamă. Decizia artistei este una categorică și nu dorește să își amestece cariera cu viața personală.

Citește și: Mircea Badea, exasperat. Reacția pamfletarului, după ce Delia Matache a anunțat că nu vrea copii

Dan Negru îi ia apărarea Deliei

Celebrul prezentator a spus că este complet nepotrivit să pui astfel de întrebări personale unui cuplu, sărind în apărarea Deliei.

„E josnică întrebarea „de ce nu aveți copii?”. E armă în multe dispute, am auzit-o chiar și-n campania prezindențială și văd iureșul stârnit acum de Delia cu declarația ei despre copii. Doar un mitocan intră in intimitatea unui cuplu. Am doi copii și nu e treaba mea de ce alții nu au. Nimic nu ne încântă mai mult decât treburile care nu ne privesc. În redacțiile media de unde pleacă astfel de întrebări e ca la război: cei bătrâni, șefii care nu se văd și care câștigă banii îi îndeamnă pe cei tineri , reporterii care se văd și câștigă prost să pună astfel de întrebări. De asta, nu-i judecați pe reporterii tineri când pun întrebări tâmpite. Nu judecați fațada până nu vedeți interiorul . Și-n media e ca-n război: cei bătrâni îi trimit pe cei tineri la luptă. „De ce nu aveți copii” e intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre. Totuși, oricât de ticăloși am fi, „fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni”. ( imaginile sunt de acu’ 20 de ani)”, a scris Dan Negru.

Citește și: Delia Matache a dezvăluit de ce nu face copii