Adina Alberts, noi dezvăluiri despre sora ei, care s-a călugărit de 27 de ani. „A avut o iubire, a avut un prieten pe care l-a iubit mult” VIDEO

Adina Alberts a făcut noi dezvăluiri despre Daniela, sora ei călugăriță, care e la o mănăstire de lângă Sibiu. A recunoscut că acum e apropiată de sora ei măicuță, însă la început nu i-a înțeles decizia.

21 iun. 2023, 21:26
Adina Alberts, noi dezvăluiri despre sora ei, care s-a călugărit de 27 de ani. „A avut o iubire, a avut un prieten pe care l-a iubit mult” VIDEO
Adina Alberts, noi dezvăluiri despre sora ei, care s-a călugărit de 27 de ani. "A avut o iubire, a avut un prieten pe care l-a iubit mult"

Adina Alberts, noi dezvăluiri despre sora ei, care s-a călugărit de 27 de ani. „Sora mea e cu doi ani mai mică decât mine și, după ce a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele și a mai făcut și doi ani de Cibernetică la ASE, a hotărât să o ia pe calea aceasta”, a spus Adina Alberts la emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV.

„A fost un șoc pentru familia noastră și foarte mulți ani nu am… nu am reușit să ne revenim. Mama abia acum e cât de cât mai… eu m-am împăcat cu ideea că am, am spus că am evoluat și eu spiritual, la început mă liniștea faptul că ea e mulțumită sau mă agățam de lucrul ăsta. Ulterior, am realizat că mai are și ea momentele ei când poate se gândește că a făcut o alegere… poate nu o alegere bună, dar acum știu eu sigur că a făcut o alegere bună, pentru că i-am simțit de multe ori puterea rugăciunii. Am avut cumpene, probleme și am sunat-o să mă ajute și într-un sfert de oră au dispărut norii, s-a luminat totul”, a continuat Adina Alberts.

Citeşte şi: Adina Alberts, anunţ despre căsnicia cu Viorel Cataramă, la 10 ani de la căsătorie: „Am avut un hop în 2020. El a mirosit manipularea, mi-am dat seama ce om curajos am lângă mine”

„Am evoluat eu în cariera mea și l-am simțit pe Dumnezeu în sală de nu știu câte ori în situații de cumpănă. Am înțeles și am apreciat și suntem aproape, ne vizităm, eu o iau pe Briana (n.r. – fiica ei) și mergem la Sibiu, pe lângă Sibiu, ea vine de câte ori o invităm. Avem această legătură. Am postat la un moment dat pe Facebook o poză, au fost atâtea comentarii… mi-a plăcut că oamenii au spus că una se ocupă de trup și una se ocupă de suflet”, a mai dezvăluit Adina Alberts.

Citeşte şi: Adina Alberts dezvăluie experienţa traumatizantă a naşterii fetiţei ei: „Am făcut şoc hemoragic. Toată noaptea m-am reanimat singură. M-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus”

Întrebată dacă sora ei era credincioasă de mică, Adina Alberts a spus că nu și a povestit că la un moment dat aceasta a suferit din dragoste, când s-a mutat departe de iubitul ei: „Era studentă în anul I sau II, a avut o iubire, dar nu a fost neîmpărtășită, a avut un prieten pe care l-a iubit mult și viceversa. În schimb, noi ne-am mutat, am venit în București, și tata a insistat să vină și ea în București, să se transfere. Ea a intrat la Fizică la Iași inițial, după aia s-a transferat la Măgurele, asta i-a despărțit. Îmi aduc aminte că băiatul ăla se suia noaptea în tren ca să vină dimineața să o vadă, să se întoarcă până seara înapoi în Iași. Deci a fost o perioadă foarte dificilă. Părinții mei nu puneau accent pe asta, așa au fost ei crescuți, nu puneau accent pe suflet. Asta e, așa a fost să fie! E bine, e ok! Suntem ok! Puteam să fim și mai bine, și mai rău, Dumnezeu știe!”.