Adina Alberts, anunţ despre căsnicia cu Viorel Cataramă, la 10 ani de la căsătorie: „Am avut un hop în 2020. El a mirosit manipularea, mi-am dat seama ce om curajos am lângă mine”

Adina Alberts și Viorel Cataramă, cunoscut om de afaceri, împlinesc 10 ani de căsnicie, prilej cu care celebrul medic estetician a făcut o serie de dezvăluiri din realţia cu soţul ei.

03 mart. 2023, 12:16
Adina Alberts, anunţ despre căsnicia cu Viorel Cataramă, la 10 ani de la căsătorie: „Am avut un hop în 2020. El a mirosit manipularea, mi-am dat seama ce om curajos am lângă mine”

Medicul Adina Alberts a declarat că una dintre cele mai grele perioade din casnicia sa cu Viorel Cataramă a fost cea din 2020, de la începuturile pandemiei, când soţul său era un contestatar înverşunat al măsurilor impuse de autorităţile române.

Atunci ea a plecat de acasă cu fetița, pentru că el a vrut neapărat să se infecteze cu Covid-19, voia să să dovedească că organismul face față bolii.

„Noi am avut un hop în 2020 din cauza faptului că eram divergenți în idei. Soțul meu știa și simțea manipularea, eu nu voiam să cred că avem de-a face cu o conspirație. Până la urmă am ajuns la aceeași concluzie și am realizat ce om curajos am lângă mine.

M-am hrănit și eu cu curajul lui, dar și cu susținerea și suportul zecilor de mii de oameni cu care am interacționat în acei doi ani, cărora le mulțumesc.

Fără să îmi propun sau să vreau neapărat, am ajuns o voce publică care îndemnă la moderație, rațiune și logică. Am avut zeci de apariții Tv la ore de prime time. Uneori eram invitată doar pentru că simpla mea prezența crea rating, dar nu eram lăsată să termin nici două fraze. Am înțeles jocul, interesele, circumstanțele, dar am acceptat această poziție, adesea umilitoare, din respect pentru cetățeni. Nu am încetat nicio secundă să iubesc oamenii”, a explicat Adina Alberts, într-un interviu pentru Unica.

Citeşte şi: Gabi Jugaru, dus cu Salvarea la spital. Ce se întâmplă cu „Regele farselor”

Adina Alberts a dezvăluit şi cum se desfăşoară certurile de cuplu cu Viorel Cataramă.

„Cedăm pe rând, dar nu ne prea caracterizează discuțiile în contradictoriu. După 10 ani de căsnicie ne cunoaștem foarte bine, ne știm limitele și ni le respectăm reciproc. Dacă soțul meu nu e de acord într-o primă instanță cu o propunere de-a mea, dacă argumentez corect și îi las spațiu de gândire, în final lucrurile se aranjează chiar mai bine decât îmi imaginam inițial. Răbdarea și toleranța ar trebui să caracterizeze fiecare relație, dar și iubirea și respectul reciproc”, a mai spus Adina Alberts referitor la discuțiile inevitabile pe care le mai are cu Viorel Cataramă, pe care l-a și lăudat.

La aniversarea căsniciei lor, la 10 ani de la nuntă, ei vor sărbători la Paris, în Franța.

„Soțul meu este un împătimit al muzicii simfonice și de operă, un mare meloman. În altă ordine, este omul care m-a susținut în toate demersurile de până acum, chiar și atunci când poate nu agrea în totalitate deciziile luate. Anul acesta facem 10 ani de căsătorie și vom petrece această aniversare la Paris. Evident că vom fi toți trei, pentru că doar așa ne simțim compleți”, a mai spus Adina Alberts.

Citeşte şi: Zanni, detalii din viața intimă. Ce dezvăluiri i-a făcut Biancăi Drăgușanu: „Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani”