Adina Alberts trece printr-o grea încercare: „Rugați-vă pentru el”

Medicul Adina Alberts are parte de cumpăna vieții sale, asta după ce tatăl ei are probleme de sănătate. Aceasta a postat pe rețele de socializare un mesaj prin care îi îndeamnă pe toți urmăritorii ei să se roage pentru acesta.

29 oct. 2022, 20:55
Adina Alberts trece printr-o grea încercare: „Rugați-vă pentru el”

Medicul Adina Alberts are parte de cumpăna vieții, asta după ce tatăl ei are probleme de sănătate. Adina Alberts este foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a lui, mai ales că îl iubșește foarte mult și vrea să îl știe bine.

Adina Alberts: „Mai are zile de trăit”

Chiar dacă urmăritorii ei o știu drept o persoană veselă, astăzi se pare că trece prin cumpăna vieții sale. Mesajul pe care l-a postat pe Instagram i-a făcut pe urmăritorii ei să reacționeze imediat.

„Acum am mare nevoie de voi toți! Rugați-vă pentru tata!!! Vă rog! Simt că mai are zile de la Dumnezeu! Ajutați-mă să îl facem bine!”, este îndemnul Adinei. Imediat, următorii au reacționat și i-au urat acesteia multă putere și curaj pentru a depăși acest moment delicat.

„Dumnezeu sa l ajute pe tatal dumneavoastra , sa i dea putere, curaj si multa incredere in vindecare care tocmai vine acum ,de la Domnul nostru!”, este îndemul unei internaute.

Adina Alberts, îndemn pentru Delia care a spus că nu vrea copii

După ce Delia a declarat că nu își dorește să aiba un copil, medicul Adina Alberts a avut o reacție la adresa cântăreței. Aceasta o îndeamnă pe Delia să fie mamă și îi transmite acesteia că mai are timp.

„Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile. Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață. Este IUBIRE și ÎMPLINIRE! Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă. Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie! Delia, mai e încă timp”, a fost mesajul transmis de Adina Alberts.

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut un băiețel. Fosta vedetă de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară: „Anul în care cresc un al doilea omuleț”

Citește și: Theo Rose spune adevărul despre telenovela amoroasă prin care a trecut: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”