Adina Buzatu a dezvăluit secretul frumuseții! Trucul care nu te va dezamăgi

Cu toții visăm la un ten perfect și o piele extreordinară, motiv pentru care apelăm la o serie de trucuri care nu să ne ajute să nu îndeplinim obiectivele. Adina Buzatu a dezvăluit care este trucul care nu lipsește aproape niciodată din rutina ei de frumusețe.

19 mart. 2023, 16:25
Adina Buzatu a dezvăluit secretul frumuseții! Trucul care nu te va dezamăgi

Cu toate că timpul trece. iar zilele din calendar trec unele după alterel Adina Buzatu a reușit să găsească câteva metode prin care să păcălească timpul.  Aceastaa amărturisit că are un ritual de la care nu se abate aproape niciodată.

Citește și: Dramele trăite de Adina Buzatu. Stilista a trecut prin multe greutăți: „Am primit mai multe diagnostice șocante în concomitent”

„Acum primăvara trebuie să scoatem frumusețea la vedere. Eu, una, trebuie să recunosc că sunt fan cosmetice. Folosesc 6-7 serumuri odată. De exemplu, atunci când sunt obosită, la ochi la fel 7-8 creme, seruri, le pun pe toate pe o cotonetă umedă și dorm cu ele așa toată noaptea. Și dimineața, nu doar seara, fac acest ritual. Plus, demachierea, obligatorie de trei ori pe zi, și, de fiecare dată, folosesc o formă de scrub sau peeling, dar mai ușoară, astfel încât să poată să fie folosită zilnic. Sunt destul de tipicară cu cosmeticele, le ador”, ne-a declarat stilista.

Ce parfum folosește Adina Buzatu

Adina Buzatu nu folosește orice fel de parfum. Vedeta are două modele pe care le prefăre, iar una dintre ele s-a epuizat de pe piață chiar de ziua acesteia.

„Le spun prietenilor mei: dacă vreți să-mi faceți un cadou, atunci cosmeticele sunt pe primul plan. Apoi, pe locul doi sunt, normal, parfumurile. Am două parfumuri pe care le iubesc, dacă nu sunt cele două care-mi plac mie degeaba îmi duci altceva. E haios că, de ziua mea, unul din respectivele parfumuri s-a terminat pe piață! Asta pentru că toți invitații au luat parfumul meu favorit și am primit zece! Mie mi-a convenit pentru că îl ador și am unul în mașină, unul acasă și unul la birou. Peste tot, în fiecare poșetă, eu am câte un parfum!”, a mai povestit vedeta.

Adina Buzatu a spus care este cea mai la modă culoare în 2023, dar și cum o putem asorta. Culoarea anului 2023 este viva magenta, un fucsia-roșu, o culoare destul de vibrantă, însă există persoane cărora nu li se potrivește, așa că nu e nimic în neregulă să o evite. Important este să ne construim un stil personal și este de preferat să evităm logo-urile care confirmă cât de scumpe au fost hainele alese, recomandă designerul.

Citește și: Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus