Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus

Adina Buzatu a vorbit despre moartea tatălui ei, la mai bine de şase ani de când bărbatul s-a stins din viaţă. Chiar dacă şi-a revenit, stilista spune că mereu îi simte lipsa şi îşi aminteşte cu drag de el. Acelea sunt momentele când o cuprinde tristeţea, că nu este în viaţă, să poată vorbi cu el.

01 mai 2021, 17:22
Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus
Adina Buzatu a vorbit despre moartea tatălui ei

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei. Bărbatul a fost răpus de un accident cerebral vascular, ajungând să fie paralizat la pat, intubat si dependent de ajutorul persoanelor din jur. Și în ciuda eforturilor medicilor care s-au ocupat de el, nu a mai putut fi salvat, fiind trimis acasă, iar cei dragi așteptându-se la tragedie.

Citeşte şi: Adina Buzatu, topless la piscină. Imaginea controversată a fost apreciată, dar şi taxată de fani: „De ce ţi-ai lăsat sânii la vedere”

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei

Cu ochii în lacrimi, stilista a povestit că în ziua în care tatăl ei a murit, și-a luat “la revedere” atât de la ea, cât și de la nepoata sa.

A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara. Practic, ne-a așteptat. Mă duceam în fiecare zi să-l văd, am fost la el, ne-am luat „la revedere” cumva, am simțit. Se uita în ochii mei, mă ținea de mână și-mi zice: „o să fii bine, nu?”. Apoi eu am plecat și a venit Sara, a trecut de la școală.

Tata dormea și femeia care o ajuta pe mama să stea cu el zice: „hai să-l trezim, că se bucură când se vede”. Un minut a durat toată povestea asta. A văzut-o, și-a luat „la revedere”, Sara a plecat și la un minut după aceea s-a stins. Aștepta să o vadă, să-și ia „la revedere”. (…)

Am aflat vestea la telefon. Plecasem de la el, am ajuns la magazin și între timp m-a sunat mama. Ne așteptam, că era în pat de ceva timp, dar niciodată nu e ușor. Pierderea unui părinte toată viața te urmărește. Îți revii, dar îți lipsește. Mie-mi lipseau sfaturile lui, pentru că era extrem de înțelept, de echilibrat”, a spus Adina Buzatu la Antena Stars..