Dramele trăite de Adina Buzatu. Stilista a trecut prin multe greutăți: „Am primit mai multe diagnostice șocante în concomitent”

Dramele trăite de Adina Buzatu. Are o carieră de succes, dar în spatele zâmbetului său există multă situații dificile prin care a trecut și care au transformat-o în femeia care este astăzi. Recent, stilista a vorbit despre problemele pe care a fost nevoită să le îndure de-a lungul timpului. 

21 feb. 2023, 17:37
Dramele trăite de Adina Buzatu. Stilista a trecut prin multe greutăți: „Am primit mai multe diagnostice șocante în concomitent”
Dramele trăite de Adina Buzatu

Dramele trăite de Adina Buzatu. Vedeta a mărturisit că a luat-o de mai multe ori de la capăt, însă cu credință și ambiție a mers tot înainte și nu s-a dat bătută. Stilista a trecut prin momente grele, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Citește și: Adina Buzatu a fost hărțuită mult timp de un bărbat misterios: „Făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția”

Dramele trăite de Adina Buzatu

Am avut mai multe. Despărțirea de tatăl fetiței mele, Sara, cu toate fricile aferente pe care le simte o mama foarte tânără, singură, cu un copil mic de mână. Pierderea afacerii la care muncisem din greu și a întregului capital care ne-ar fi putut asigura mie și fiicei mele ziua de mâine. Mai multe diagnostice șocante în concomitent, urmate apoi, la ani distanță, de o situație similară. Să continui?

Ideea e că, uitându-mă în urmă, nu îmi amintesc obstacolele, ci soluțiile, drumul pe care l-am parcurs cu capul sus, cu bucurie și energie pozitivă, întotdeauna spre mai bine. Nu mi-am pierdut niciodată speranța, nici zâmbetul și nici bucuria de a trăi.

Mă bucur în fiecare zi și mulțumesc pentru tot ce am primit, de la sănătate, la Sara, la toți oamenii dragi din jurul meu, până la cele mai mici lucruri, aparent insignifiante, dar pe care nu am uitat nicio secundă să le apreciez”, a povestit Adina Buzatu.

Stilista recunoaște că a fost trădată de prieteni și există câteva persoane în viața ei pe care se poate baza.  ”Am câțiva prieteni foarte buni care m-au iubit și la bine și la greu și pe care îi prețuiesc enorm. De renume public sunt Ovidiu Komornyik și soția lui, foarte dragi mie, pe care m-am putut sprijini în multe situații dificile din viața mea.

Fiind născută sub zodia Peștilor, am avut întotdeauna tendința de a ajuta fără ca măcar să mi se ceară. Deseori apărea dezamăgirea că omul respectiv nu a apreciat. Apoi am înțeles că a ajuta face parte din natura mea, actul în sine mă bucură, deci nu aștept absolut nimic înapoi, nici măcar un simplu mulțumesc. Poate ani de zile în urmă m-am simțit folosită, sunt însă mulți mulți ani de când nu am mai trăit această dezamăgire”, a mai precizat Adina Buzatu.