Adina Buzatu a fost hărțuită mult timp de un bărbat misterios: „Făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția”

Adina Buzatu a dezvăluit o experiență mai puțin plăcută pe care a avut-o cu un bărbat mai mulți ani de zile.

02 dec. 2022, 20:04
Adina Buzatu a fost hărțuită mult timp de un bărbat misterios: „Făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția”
Adina Buzatu a fost urmărită ani de zile de un bărbat misterios

Stilista de modă Adina Buzatu are un aspect de invidiat la vârsta de 45 de ani, fiind una dintre cele mai vânate femei din showbiz-ul românesc. Aceasta a fost urmărită timp de câțiva ani de un domn, care recurgea la gesturi care să-i atragă atenția femeii, pentru a ajunge la inima ei.

„Ani de zile am fost urmărită de un domn care făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția. De exemplu, într-o zi a oprit un camion în fața magazinului și a descărcat un podium enorm, de dimensiunea întregii vitrine. Le-a spus colegilor mei să pună mai bine în evidență produsele expuse.

În altă zi, a adus în magazinul din Băneasa nu un buchet de flori, așa cum obișnuia, ci un întreg copac de liliac, mai înalt decât mine, pentru că văzuse un interviu televizat în care povesteam eu că acestea sunt florile mele preferate”a declarat Adina Buzatu, potrivit Fanatik.

Citește și: EXCLUSIV Adina Buzatu şi Amalia Bellantoni, val de miştouri la adresa lui George Buhnici: „Dacă astfel de afirmaţii ar fi făcute de Carmen Brumă, ai înţelege”/”M-am conformat: mi-am luat piele fără vergeturi, fără celulită”

Bărbatul nu a fost singurul admirator al vedetei, care a mărturisit că niciodată nu s-a ajuns la lucruri extreme în acest sens.

„De la un alt domn am primit, ani de-a rândul, în aceeași zi a săptămânii, un buchet de flori. Obiceiul a continuat chiar dacă eram plecată din țară.

Dacă menționam pe rețelele de socializare numele hotelului la care eram cazată, găseam întotdeauna flori în cameră. Totuși, de-a lungul timpului, nimeni nu a depășit limitele bunului simț”, a adăugat Adina Buzatu.

Stilista de modă a avut parte și de momente mai puțin plăcut, însă a pus totul pe seama lipsei de experiență.

„Sigur că am suferit și am fost dezamăgită, însă eu nu am urât, ci din contră, am căutat vina nu doar la partener, cât și la mine, conștientă fiind că întotdeauna vina e împărțită. Lipsa de experiență a cauzat începuturi diferite, situații peste care, însă, am trecut și din care am învățat. Mi-a plăcut să experimentez, am mers pe drumuri nebătătorite și deși mi-a fost greu, rezultatele nu au întârziat să apară”, a spus ea.

Citește și: Andreea Esca a fost îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Ce nu ar accepta niciodată Adina Buzatu de la partenerul ei

În prezent, Adina Buzatu are o relație pe care o ține departe de ochii publicului și chiar dacă este împreună cu cineva, a dezvăluit ce nu ar accepta niciodată la un bărbat.

„Nu aș accepta niciodată logomania, băieții de Dorobanți, n-aș putea. Am primit avansuri de la modele de mai multe roi, m-am împrietenit cu ei, dar altceva eu nu pot, nu pot să depășesc anumite bariere, nu aș putea să mă îndrăgostesc cu un om cu care lucrez, de iubitul sau soțul unei iubite, amice. Pentru mine nu contează ca un bărbat să aibă bani, prefer un om care-mi dă tot ce are, îți oferă sufletul, nu mi se pare important să aibă bani. Aș sta cu un bărbat care să câștige mai puțin decât mine și mi s-a și întâmplat, am avut și iubiți mai mici decât mine”, a mai spus vedeta.