Adina Buzatu dă verdictul privind ţinuta lui Carmen Iohannis, la încoronarea regelui Charles al III-lea: „Din punct de vedere al dress-code-ului”

Adina Buzatu dă verdictul privind ţinuta lui Carmen Iohannis. Pe 6 mai 2023, în Marea Britanie a avut loc încoronarea regelui Charles al III-lea. Au fost prezenți la Westminster Abbey toți șefii statului importanți din lume, printre care și președintele României Klaus Iohannis și soția sa.

09 mai 2023, 08:20
Adina Buzatu dă verdictul privind ţinuta lui Carmen Iohannis, la încoronarea regelui Charles al III-lea: „Din punct de vedere al dress-code-ului”
Adina Buzatu dă verdictul privind ţinuta lui Carmen Iohannis

Adina Buzatu dă verdictul privind ţinuta lui Carmen Iohannis. Prima Doamnă a țării noastre este deja cunoscută în spațiul public pentru gafele vestimentare pe care le-a făcut în ultima vreme la diverse evenimente, iar designerii au comentat şi această apariţie.

Citeşte şi: FOTO | Scandal pe Facebook: Adina Buzatu, pusă la zid de internauți. Cum a fost îmbrăcată la Operă

Adina Buzatu dă verdictul privind ţinuta lui Carmen Iohannis

Adina Buzatu a fost mulţumită de alegerile făcute de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, la încoronarea regelui Charles al III-lea. Designerul a vorbit despre dress-code-ul impus la eveniment.

Ținutele masculine, în marea lor majoritate, au fost simple, rafinate și clasice, în ton cu dress code-ul specific unui astfel de eveniment. Mulți au ales Morning Coats, cu pantaloni în contrast, vestă și cravată, costume business, porturi naționale sau ținute militare de gală.

Doamnele invitate au purtat ținute monocrome, pasteluri sau culori vibrante, care acopereau genunchii și umerii, elegant accesorizate cu pălării mai mult sau mai puțin spectaculoase.

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a purtat o ținută monocromă, albastru regal, rochie clasică și pardesiu, cu pantofi și pălărie în aceeași culoare. Mi-a plăcut mult și ținuta lui Carmen Iohannis, nu am nimic de comentat. Ambele ținute sunt corecte, din punct de vedere al dress-code-ului, realizate din materiale monocrome, lungimea fiind până la genunchi”, a spus Adina Buzatu, pentru Playtech.ro.

Adina Buzatu a avut doar cuvinte de laudă și cu privire la ținuta purtată de Prințesa Kate. „A purtat o robă regală, din mătase naturală, albastru intens cu roșu. Sub roba victoriană, a ales o rochie Alexander McQueen culoarea fildeșului, cu o broderie argintie, care simbolizează cele patru țări ale Regatului Unit.

La cererea Regelui, adresată tuturor invitațiilor, de a nu etala opulență, Prințesa Kate a optat pentru un accesoriu din argint cu cristale semnat Jess Colle și Alexander McQueen”, a mai spus Adina Buzatu, pentru sursa menționată mai sus.