FOTO | Scandal pe Facebook: Adina Buzatu, pusă la zid de internauți. Cum a fost îmbrăcată la Operă

Adina Buzatu a publicat o poză provocatoare pe internet, un cadru realizat pe treptele de la Opera Română. Stilistul de modă a stârnit o mulțime de comentarii la postare, multe dintre ele negative. 

10 apr. 2023, 17:43

Internauții au reacționat rapid pe Facebook, în după-amiaza zilei de luni, 10 aprilie, după ce Adina Buzatu a postat o imagine din fața Operei Naționale din București.

Cei mai critici români din social media au susținut că outfitul este mult prea îndrăzneț. Alții au comentat că piesele vestimentare nu au nicio legătură cu locul respectiv.

„Aseară la Operă, cu emoția revederii unui spectacol preferat: Rigoletto”, a notat Adina Buzatu pe pagina sa de Facebook.

 

Incredibil ce au putut să comenteze unii internauți, la postarea stilistului Adina Buzatu

 

Așa cum se poate observa în imagine, Adina Buzatu a purtat o rochie închisă la culoare, subțire, cu flori și cu un șliț foarte îndrăzneț, până la fesieri, dresuri negre, ghete din piele întoarsă și o blană pe umeri.

Iată o parte a reacțiilor de pe Facebook:

  • „La operă, nu cred că se merge cu curu’ gol! Mai ales că ai o vârstă de peste… 40 cotolani!!”, a comentat un internaut.

Adina Buzatu a ținut să se explice:

  • „Nu se merge cu… Gol la nicio vârstă, motiv pentru care nici eu nu am fost așa”.

O femeie a reacționat ironic:

  • „Mă provoci. Asta e ținuta… De operă?!”.

De asemenea, comentariile negative au curs:

  • „Așa arată ținuta ta de operă. Nu cred că ținuta de club, de vampă sau de cină cu tipul pe care vrei să-l… impresionezi este una și aceeași cu ținuta cu care te prezinti la.. ‘Scala din Milano‘. Tu și altele ca tine cred că vă dați cu ‘tesla-n trânsa’ cu e puțin cam târziu pentru a face OnlyFans, dar ești una din precursoarele acestui mod de a face ‘bani’… Ținutele duse către indecent în trecut cât și în prezent ajută ‘domnișoarele’ tinere să creadă că sunteți ‘model de urmat’… O femeie poate fi atrăgătoare și sexy fără a lăsa la vedere… B**i și ț**e”.