Adina de la Heaven, ameninţată, sugrumată şi obligată să intre în portbagaj

Adina de la Heaven a trecut prin momente cumplie. Cântăreaţa a vrut să ajute un biciclist rănit pe marginea drumului însă a fost sugrumată, ameninţată şi la un pas să fie jefuită. Totul a fost de fapt o farsă pusă la cale chiar de prietena ei cea mai bună.

RomaniaTV.net
04 mai 2017, 07:31

Totul a inceput dupa ce Adina si-a rugat prietena sa traga pe dreapta, deoarece vazuse un biciclist ce parea ranit, pe marginea drumului, scrie wowbiz.ro.

„Nu mai am nervi, atatia ani in care am condus sute de mii de kilometri, nu mai am rabdare. Noaptea nu mai bat bine. Stai, stai, trage masina in dreapta. E cazut omul. Hai cu mine, ca nu ma duc singura”, i-a spus Adina prietenei sale.

„V-ati lovit la cap? Va doare ceva? Haideti sa sunam la Salvare. Eu zic totusi ca ar trebui sa oprim la primul spital ca nu e ok, s-a lovit la spate”, a incercat artista sa ajute.

In momentul in care barbatul s-a urcat in masina celor doua femei, lucrurile au inceput sa se precipite. Vocea subtirea a barbatului s-a transformat intr-una violenta, iar Adina a ajuns imobilizata pe scaun de mainile puternice ale lui.

„Nu suna la Politie, nu auzi? In momentul asta faci ce spun eu. Scoate geanta, banii! Mana pe volan am spus! Saracie! Astia sunt bani?”, a inceput complicele sa tipe la Adina.

Din fericire totul a fost doar o farsă, iar prietena cântăreţei a fost complice.

Citeşte şi Adina de la Heaven, declaraţii despre nuntă şi copil. „În cutiuţă era un inel….”