Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsătorie. Este vorba despre divorț: „Important este să nu ameninți”

Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsătorie. Fosta asistentă TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lucian Hugeanu de mai bine de un deceniu, astfel că se cunosc foarte bine,, încât să știe când să abordeze anumite subiecte în spirit de glumă.

16 aug. 2023, 08:40
Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsătorie. Este vorba despre divorț: „Important este să nu ameninți”
Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsătorie

Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsătorie. Aceasta a povestit în spirit de glumă că mereu când vede un inel îi dă de înțeles soțului că ar trebui să i-l cumpere, deși sunt deja căsătoriți. Dacă bărbatul nu vrea să i-l cumpere, atunci vedeta îl amenință cu divorțul. Ba mai mult, asta se întâmplă la ordinea zilei.

Citește și: Adina Halas a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am trecut peste foarte multe frustrări”

Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsătorie

Blondina a precizat că i se pare normal ca orice femeie măritată să amenințe cu divorțul în spirit de glumă. Totuși, Adina Halas a precizat că este foarte important să nu aduci în discuție divorțul atunci când are loc un conflict sau o discuție mai serioasă pentru că s-ar putea interpreta în cu totul alt mod.

Îl ameninț la două zile cu divorțul. Văd un inel foarte frumos și îmi zice: Alt inel? Spun: Dacă nu mi-l iei, divorțez! Asta este o chestie la ordinea zilei! Care femeie măritată nu amenință cu divorțul? Mi se pare normal!

Important este să nu ameninți cu divorțul atunci când chiar există un conflict, acolo te abții. Din experiența pe care o am, de aproape 13 ani de relație, este foarte important ca atunci când există un conflict, să nu arunci cu vorbe de acest gen”, a spus aceasta, conform Ego.ro.

Metoda imbatabilă prin care Adina Halas a slăbit 32 kg

Adina Halas a slăbit 32 kg fără să facă prea mult sport. Vedeta mărturisea, la un moment dat, că, deşi era o împătimită a sportului, a descoperit că mersul la sală îi creştea mult pofta de mâncare. Aşa că a decis să urmeze o altă cale pentru a ajunge la greutatea dorită.

Când am rămas însărcinată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla și mie. Am luat 32 de kg. Eu mă îngraș când sunt fericită. Experiența mea nu este diferită. Am învățat două lucruri importante: să te informezi corect, să ai mare grijă la sursele de informație.

Mâncam ciocolata tot timpul. Și am mai învățat ceva. Credeam că dacă voi face sport mult și ține dietă, voi reuși. Am constatat că făcând mult sport îmi era mult mai foame.

Am început să îmi găsesc acel reglaj. Acum știu cum sa compensez faptul că am mâncat ciocolată, ştiu ce merge pentru corpul meu. Trebuie să o iei pe drumul drept dacă vrei să arăţi bine pe termen lung. Un fizic armonios deschide multe uşi. Când te simţi bine în corpul tău, lucru ăsta se vede. Am ţinut post negru 10 zile, am dat jos 8 kilograme în zece zile”, a povestit Adina Halas.