Adina Halas a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am trecut peste foarte multe frustrări”

Adina Halas a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities. În ediția de joi seară, 20 ianuarie, vedeta a răbufnit și a făcut mărturisiri. Concurenta nu s-a mai putut abține, s-a emoţionat atât de tare, încât a început să plângă, spre uimirea tuturor. 

21 ian. 2022, 11:47
Adina Halas a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am trecut peste foarte multe frustrări”
Adina Halas a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities

Adina Halas a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a decis să-și spună toate nemulțumirile, după ce a aflat că este iar pe ultima poziție la voturi.

Citeşte şi: Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid: „Simțeam de parcă aveam în gură sânge”

Adina Halas a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities

Sunt absolut convinsă și așa cum v-am spus celor din fata televizoarelor ca o sa fiu deschisa cu voi si sunt si de data asta. Asta se va întâmpla. Simt același lucru pe care il simte și Raluca Dumitru, s-a întâmplat de foarte multe ori, am spus-o si la machiaj.

Am trecut peste foarte multe frustrări în competiția aceasta, respect parerea juriului atunci când nu sunt de acord cu el și simt că aceasta e pozitia pe care voi rămâne. Asta e părerea mea.

E vorba de foarte multe momente, am revăzut si le-am notat pe toate. Nu as vrea sa influențez și nu am vrut și am simțit că e incorect si nu am vrut sa induc ca o colega ia steluțe pe nedrept.

E ca un apogeu după o perioada de timp când am observat ca un crescendo. Eu nu am comentat jurizarea”, a declarat Adina Halas, la Kanal D.

Maurice Munteanu i-a dat replica, mărturisind că el a fost de prea mult ori îngăduitor cu ea și, chiar dacă nu merita.

Rog regia să facă o selecție din ultimele 20 de ediții și am să demonstrez cu subiect si predicat cât de indulgent am fost. Ești o femeie matură și deșteaptă și spune cu subiect si predicat. Nu esti înțeleasă greșit. Suntem în sezonul 7, crede-ne că am avut această experiență pe final de sezon.

Nu este neapărat vina concurentelor, ci a noastră ca am fost prea permisivi, am dat cu prea mare lejeritate bravo, ai stil! Ma interesează o performanță”, a spus și Maurice Munteanu.


loading...
Partenerii noștri