Motivul intim pentru care Carmen Brumă nu se căsătoreşte cu Mircea Badea. „Aşa a fost modelul, aşa a fost materialul”

Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt împreună de peste 25 de ani și au un copil împreună. Cu toate acestea, cei doi nu au dorit niciodată să își oficializeze relația.

11 mai 2023, 23:37
Motivul intim pentru care Carmen Brumă nu se căsătoreşte cu Mircea Badea. „Aşa a fost modelul, aşa a fost materialul”
Motivul intim pentru care Carmen Brumă nu se căsătoreşte cu Mircea Badea. "Aşa a fost modelul, aşa a fost materialul"

Motivul intim pentru care Carmen Brumă nu se căsătoreşte cu Mircea Badea. Prezentatoarea TV a dezvăluit motivul pentru care nu s-a ajuns la căsătorie și, cel mai probabil, nici nu se va ajunge.

„Că n-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul”, a spus Carmen Brumă pentru Unica.

Citeşte şi: Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3. Nimeni nu s-a gândit la suma asta

Carmen Brumă l-a cunoscut pe Mireca Badea pe vremea când i-a fost asistentă în emisiune, alături de Adina Halas. „E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort. L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani”, a mai adăugat vedeta.

Citeşte şi: O zi din viața lui Carmen Brumă. Cum reușește nutriționista să se împartă între carieră și viața de familie

„Meseria asta pe care o avem noi, care presupune foarte multă expunere, este una cu părți pozitive și părți negative. Eu când l-am cunoscut și am decis să fiu cine sunt astăzi, n-am simțit niciun fel de pistol la tâmplă, nu m-a obligat nimeni să fac asta, nu m-a obligat nimeni să fiu în situația asta, eu de bunăvoie am ales”, a mai spus Carmen Brumă.