Raluca Bădulescu, sedată la volan. Vedeta de la „Bravo ai stil!” s-a ales cu dosar după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive

Raluca Bădulescu a condus drogată la volan. Poliția rutieră a oprit-o pe jurata de la "Bravo ai stil!", iar în urma unui test rapid s-a descoperit că aceasta se afla sub influența substanțelor interzise.

17 nov. 2021, 08:28
Raluca Bădulescu, sedată la volan. Vedeta de la „Bravo ai stil!” s-a ales cu dosar după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive

Raluca Bădulescu, jurata de la „Bavo ai stil!”, a fost oprită de către poliția rutieră, în urmă cu o săptămână, pentru un simplu control de rutină.

Din păcate, vedeta s-a ales cu un dosar penal, după ce autoritățile i-au făcut un test rapid și au descoperit că de fapt aceasta se urcase la volan sub influența substanțelor psihoactive.

Raluca Bădulescu o face praf pe Andreea Bălan: „Este una dintre vedetele cel mai prost îmbrăcate”

Agenții de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la ora 03:21, pe Strada Crăciun nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei. Aceasta se afla într-o stare care li s-a părut suspectă polițiștilor, iar testul le-a confirmat bănuielile.

Testul a dovedit că Raluca Bădulescu consumase benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se recolta probe biolologice.

Raluca Bădulescu, scandal la Bravo, ai stil! Jurata a părăsit platoul: „Controlează-ţi nervii”

Raluca Bădulescu, scandal la Bravo, ai stil! În ediția de miercuri seară, Raluca Bădulescu a izbucnit, enervată de întreaga situație.

Colegii săi de la masa de juriu au tot provocat-o, iar jurata nu s-a mai putut abţine. Ba chiar mai mult, la această discuție a luat parte și prezentatoarea Ilinca Vandici.

Raluca Bădulescu, scandal cu poliția în noaptea de Revelion. A fosta amendată după ce a fost prinsă fără declarație, după ora 23

La un moment dat, jurata s-a enervat foarte tare şi le-a spus celorlalți că are nevoie de o pauză, întrucât nu se înțelege cu nimeni.

Raluca Badulescu: Mă agitați rău, acuma, daca le iei la bani mărunți nu iese niciuna bine….

Maurice Munteanu: Pai, spune-le, atunci…

Badulescu: Vrei să plece acasă terminate toate?! Eu n-am zis că n-are dreptate Maurice. Ce aveți?

Ilinca Vandici: Putem să continuam, Raluca? Incontinuu vorbești, incontinuu ai ceva de făcut acolo.

R. Badulescu: Pai da, se pusese pe mine mă-ta mare și se luase și Tibi Clenci.

Tibi Clenci: Bravo, ai stil! Că parca ai fuga de idei, spui tot ce spune Maurice. Ești că o moara, nu te oprește nimeni.

Maurice Munteanu: Dar recalcitranta ești, fetiță, azi.

R. Badulescu: Și bine, mă, dar nu am mai vorbit și în alte zile. Nu îmi luați vorba din gura și continuam natural. Mi se pare că sunteți dubioși. Trebuie să vorbim pe rand? Nu poți să iei ideea de la mine? Tot eu vorbesc eu mult. Ce aveți astăzi, bai, baiatule. Eu n-am nimic. Să moara Franța, chiar aveți ceva, haideți să luam o pauza, oricum mă enervează ăștia doi. Hai să luam o pauza. Lașați-mă să mă duc afara!

Ilinca Vandici: Lasam o echipa de 100 de oameni aici, controlează-ți nervii!

După ce s-a hotărât să părăsească platoul, Raluca Bădulescu este anunțată de oamenii din echipă că a fost vorba doar de o farsă.