Adina Postelnicu acceptă ca iubitul ei să aibă mai multe soţii: „Are voie cu patru neveste că e musulman”

Adina Postelnicu acceptă ca iubitul ei să aibă mai multe soţii. După un divorț dureros, cântărața și-a găsit fericirea în brațele lui Glance. Bărbatul este de origine musulmană și cu 10 ani mai mic decât ea, însă nu e un impediment în relaţia lor.

05 mai 2023, 17:44
Adina Postelnicu acceptă ca iubitul ei să aibă mai multe soţii: „Are voie cu patru neveste că e musulman”
Adina Postelnicu acceptă ca iubitul ei să aibă mai multe soţii

Adina Postelnicu acceptă ca iubitul ei să aibă mai multe soţii. Chiar dacă artista şi Glance nu sunt căsătoriţi, formează o familie frumoasă și au împreună o fiică. Întrebată dacă diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și soțul ei se simte, Adina a răspuns că nu.

Citeşte şi: Adina Postelnicu, dezvăluiri despre relația cu Glance

Adina Postelnicu acceptă ca iubitul ei să aibă mai multe soţii

Mai mult, vedeta are o gândire modernă și nu îi poate refuza soțului ei nimic. El este de origine musulmană, așa că, în cazul în care își mai dorește și alte femei, artista ar fi de acord.

El are voie cu patru neveste că e musulman! Eu sunt de acord, că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un babysitter. Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta.

Nu uitați că prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă. Din contră, chiar îmi doresc să am ajutoare”, a spus Adina pentru Click.ro.

În urmă cu câteva luni, Adina a suferit o intervenție de micșorare a bustului pe care și-o dorea de la 18 ani. “Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă, că el are voie cu patru neveste că e musulman! Nu sunt deloc împotrivă să le ia pe cele cu sânii foarte mari”, a mai spus aceasta.