Adina Postelnicu a decis să-și micșoreze sânii și regretă că nu a făcut acest lucru mai demult. „Mi-am dorit de când mă știu. Aveam dureri mari”

Adina Postelnicu a dezvăluit că și-a micșorat sânii și că îi pare rău că nu a făcut această intervenție cu ani în urmă.

12 apr. 2023, 18:54
Adina Postelnicu a decis să-și micșoreze sânii și regretă că nu a făcut acest lucru mai demult. „Mi-am dorit de când mă știu. Aveam dureri mari”

Adina Postelnicu a făcut această operație de mișcorare a sânilor în data de 13 martie 2023. Artista a mărturisit că regretă faptul că nu a făcut acest lucru în urmă cu 18 ani, când avea 26 de ani, dar medicul i-a recomandat la acea vreme să aștepte până când face copii.

„Intervenția a durat aproximativ 3 ore. A doua zi am fost externată. La o săptămână eram deja foarte, foarte bine. A trecut deja o lună de la operație și am scăpat de o parte din restricții de genul: să nu fac efort, să nu ridic mai mult de 1.5 kg. Aștept să treacă și a doua lună ca să mă pot apuca din nou de sport și să scap și de bustieră. Le sfătuiesc pe domnișoarele care trec prin ce am trecut eu să nu aștepte atâția ani până să își facă curaj să intre în sala de operații”, a spus Adina Postelnicu pentru Fanatik.

Citește și Adina Postelnicu, dezvăluiri despre relația cu Glance, iubitul cu 11 ani mai tânăr

Când era adolescentă, Adina era ținta glumelor băieților de vârsta ei din cauza dimensiunii sânilor. Și tocmai pentru a evita acest lucru purta doar haine largi.

„Mi-am dorit sâni mai mici de când mă știu, din adolescență. Nu era ceva des întâlnit în perioada aia. Mă îmbrăcam doar cu haine largi, mergeam aplecată. Aveam dureri mari de spate. Am călcat pragul unui medic estetician la vârsta de 26 de ani. Nu a vrut să mă opereze. A spus că nu este cazul și că mă așteaptă după ce voi avea copii, pentru că atunci cu siguranță voi avea nevoie. Acum, după intervenție, îți spun sincer că regret că nu am făcut-o acum 18 ani. Mi-ar fi fost mult mai ușor și aș fi scăpat încă de atunci de durerile de spate”.

Citește și Drama cu care Mihaela Rădulescu a fost nevoită să trăiască. „A murit cu mine de mână. Nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi”

Vedeta mai spune că nu le-a înțeles niciodată pe domnișoarele care vor implanturi mari de silicon. „Nu le înțeleg pe domnișoarele care își pun implant atât de mare. Le-am înțeles însă pe cele care n-au avut sâni deloc și și-au pus un implant decent. Mi-ar fi fost mult mai ușor și la sport, n-ar mai fi trebuit să-mi modific o groază de haine sau să mi le fac pe comandă. Eram foarte mică în talie și în șolduri, și mare în bust. Alin Bortolini este un medic excepțional și îl recomand oricând”, spune Adina Postelnicu.