Adio, bătături! Aşa foloseşti bicarbonatul ca să scapi de ele

Cu această pudră-minune pentru sănătate poți rezolva o mulțime de probleme ale pielii, cum sunt bătăturile neplăcute și dureroase. De asemenea, cu bicarbonat poți să refaci și pielea crăpată a călcâielor. Trebuie să-l folosești, dacă vrei să-ți etalezi noile tale sandale în tendințe!

RomaniaTV.net
12 iul. 2016, 13:22
Adio, bătături! Aşa foloseşti bicarbonatul ca să scapi de ele

Seara, timp de două săptămâni, încearcă să-ți masezi zonele cu probleme ale picioarelor cubicarbonat de sodiu și vei vedea îmbunătățiri ale pielii demne de luat în considerare. O să te întrebi cum de nu ți-a dat prin cap să apelezi la această pudră până acum

.Cu siguranță ai încercat o mulțime de unguente, care promiteau să îmoaie bătăturile și să refacă pielea uscată a călcâielor. Unele au avut ceva efecte pozitive, dar nu au fost chiar ieftine. E timpul să încerci și altceva.Însă, înainte, asigură-te că încălțămintea este potrivită pe calapodul piciorului tău.

Dacă ai talpile late, oasele proeminente sau ai probleme cu varicele, sunt șanse mari să suferi din pricina bătăturilor. Evită încălțămintea incomodă, mai întâi, și apoi apelează la remedii naturiste.Poți folosi următorul remediu și când îți simți picioarele umflate și grele la final de zi.

Citeşte şi  Ceapa şi roşia te scapă de bătături şi crăpături. Iată ce trebuie să faci

Cum prepari soluția cu bicarbonat

Îți faci masaj la picioare cu o pastă din cinci lingurițe de bicarbonat, pe care le amesteci cu foarte puțin șampon și 10 picături de ulei esențial de levănțică.Tot ce ai de făcut, ca să obții un efect mai bun și rapid, este să înmoi pielea picioarelor. Pentru asta, este indicat să stai cu ele în apă fierbinte, cât suporți de caldă, vreme de cinci minute.

Amesteci apoi pudra cu picăturile și șamponul și freci cu această pastă pielea picioarelor. Te poți ajuta și de o piată ponce sau de o perie aspră, ca să îndepătezi celulele moarte, impuritățile și stratul superficial de piele. La final, este obligatoriu să aplici pe piele o cremă hidratantă și emolientă, pentru că bicarbonatul are efect puternic și poate sensibiliza pielea.

Un alt beneficiu al acestui amestec este că are proprietăți antisudorifice și îndepărtează mirosul neplăcut al picioarelor.

Încearcă şi acest remediu natural pentru călcâie crăpate.