Adio derby Steaua – Rapid. Roş-albaştrii şi-au anunţat fanii că vor întâlni Chiajna

Steaua a luat act de decizia TAS de reprimire a în Liga I a Concordiei Chiajna, în locul Rapidului, şi a operat deja modificarea în programul său competiţional, anunţând că următoarea sa adversară va fi Concordia şi nu gruparea giuleşteană, aşa cum era prevăzut iniţial în programul etapei a III-a.

RomaniaTV.net
02 aug. 2013, 13:21
Adio derby Steaua – Rapid. Roş-albaştrii şi-au anunţat fanii că vor întâlni Chiajna

Clubul Steaua anunţă că, în urma deciziei TAS de a retrograda FC Rapid în Liga a II-a, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca sâmbătă, de la ora 21.00, împotriva CS Concordia Chiajna, partida contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

Jocul va fi programat în exact aceleaşi condiţii cu cel iniţial, împotriva Rapidului, la ora 21:00, pe Naţional Arena. Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor care au achiziţionat bilete pentru partida cu Rapid şi îi aşteaptă la stadion, accesul urmând să se facă pe baza tichetelor deja eliberate”, informează sursa citată.

FC Steaua precizează că suporterii care şi-au achiziţionat bilete pentru partida cu Rapid şi nu vor dori să participe la cea cu Concordia Chiajna au posibilitatea de a-şi recupera banii de la casele de bilete de la Arena Naţională, până la începerea partidei.

Primarul Chiajnei şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce să joace în Liga I în locul FC Rapid.

Conform programării meciurilor din etapa a III-a, Rapid trebuie să joace, sâmbătă, de la ora 21.00, cu Steaua, în deplasare, pe Arena Naţională. Surse din cadrul clubului Steaua au declarat pentru Mediafax că până vineri se vânduseră aproximativ 10.000 de bilete la acest meci. Rapid a jucat deja două partide în acest sezon, scor 1-2, cu FC Vaslui în deplasare şi 1-1, cu Viitorul Constanţa acasă.