Adio preliminarii pentru Chiricheş. Medicii au dat verdictul după accidentarea la umăr

Vlad Chiricheş nu va mai juca pentru echipa naţională în preliminariile Cupei Mondiale 2018. Căpitanul "tricolorilor" s-a accidentat la umăr, în timpul meciului Bologna - Napoli 0-3, şi va fi indisponibil în jur de 45 de zile.

11 sept. 2017, 06:27
Adio preliminarii pentru Chiricheş. Medicii au dat verdictul după accidentarea la umăr

Fundaşul român de 27 de ani s-a accidentat în minutul 39 al partidei de pe Dall’Ara, când a respins o minge din propriul careu. Chiricheş a căzut pe umărul stâng, fără a fi jenat de vreun adversar şi a făcut mai multe grimase de durere.

În ciuda faptului că staff-ul medical al lui Napoli a intervenit imediat, Chiricheş nu a mai putut continua jocul şi a fost înlocuit cu Raul Albiol.

Potrivit calciomercato.com, primul verdict al medicilor este luxaţie la umăr, o accidentare care îl va forţa pe internaţionalul român să ia o pauză de aproximativ 45 de zile.

Cu alte cuvinte, fostul stelist va rata ultimele două meciuri ale naţionalei României în preliminariile Cupei Mondiale, cu Kazahstan (5 octombrie, pe teren propriu) şi Danemarca (8 octombrie, în deplasare).

Accidentarea lui Chiricheş vine într-un moment în care antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, părea decis să-i acorde mai multe şanse de a juca. Contra Bolognei, băcăuanul a fost titular pentru a doua oară în primele trei etape din Serie A TIM.

În sezonul trecut, Vald Chiricheş a evoluat de 14 ori în Serie A TIM pentru Napoli şi a marcat 2 goluri.