Radu Mazăre nu mai pleacă în Thailanda sau Madagascar: „Nu am timp şi minte pentru sărbători”

Obişnuit cu vacanţe în cele mai exotice locuri din lume, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, spune că nici nu îi stă mintea la aceste sărbători.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 15:23
Radu Mazăre nu mai pleacă în Thailanda sau Madagascar: „Nu am timp şi minte pentru sărbători”

Fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (3 infracțiuni), abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, conflict de interese în formă continuată (12 acte materiale).

Copleşit de probleme, fostul edil nu mai are chef de distracţii. Întrebat de jurnalişti ce va face de Sărbători, Mazăre a spus că cel mai probabil va sta acasă.

„Demult nu prea mai am timp sau mintea pentru astfel de sarbatori, altii o au si ma bucur pentru ei”, a spus Radu Mazare.

Citeşte şi Radu Mazăre, obligat să plătească despăgubiri de 10.000 de lei revoluţionarului „MILOG”

Anul trecut, Radu Mazăre a avut un Revelion inedit. Primarul Constanţei nu s-a aflat în vreo ţară exotică, pentru că nu a avut voie să iasă din ţară, şi nici nu a participat la vreo petrecere extravagantă. El a sărbătorit intrarea în noul an alături de mai multe persoane cu dizabilităţi, cărora primăria le-a organizat o petrecere. Mazăre nu s-a putut lipsi, însă, de fotomodelele care-l însoţesc la evenimente. Cele trei tinere au fost atracţia serii şi toată lumea a ţinut să facă o poză cu ele.

Acum doi ani, Mazăre şi-a petrecut sărbătorile în Thailanda.

Aproape în fiecare an, Mazăre şi-a petrecut sărbătorile de iarnă în locuri exotice, printre destinaţiile în care s-a aflat în ultimii ani numărându-se Madagascar, Papua Noua Guinee, Venezuela şi Honduras. În 2012, el a fost de sărbători în Singapore, Malaezia şi Thailanda.