Adio, Viorel! Vulpița și-a făcut un nou iubit, la doar câteva luni după ce a născut a treia oară. Cine este bărbatul care i-a furat inima Veronicăi

Viorel Stegaru e istorie! Vulpița s-a afișat în brațele noului iubit pe rețelele de socializare, la doar câteva luni după ce a născut a treia oară.

12 sept. 2023, 12:17
Adio, Viorel! Vulpița și-a făcut un nou iubit, la doar câteva luni după ce a născut a treia oară. Cine este bărbatul care i-a furat inima Veronicăi
Vulpița și-a făcut un nou iubit, la doar câteva luni după ce a devenit mamă pentru a treia oară

Veronica Stegaru, cunocută de publicul larg ca Vulpița, l-a dat uitării pe Viorel. Cuplul a devenit cunoscut după ce a apărut de nenumărate ori la emisiunea Acces Direct, unde și-au dezbătut problemele în relație. Chiar dacă au doi copii împreună, cei doi s-au despărțit de mai multe ori.

Recent, Vulpița a dat naștere celui de-al treilea copil, despre care se spune că ar avea alt tată, nu pe Viorel, iar acum ea a apărut în brațele altui bărbat.

Citește și: Primele imagini cu cel de-al treilea copil al Veronicăi Stegaru. Vulpița l-a prezentat fanilor pe noul membru al familiei

După o relație plină de împăcări și despărțiri, se pare că separarea a ajuns cu adevărat la final. Veronica a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu doar câteva săptămâni, dar nu Viorel ar fi tată băiețelului. După naștere, femeia devenită vedetă peste noapte a trecut prin clipe grele deoarece nu a avut unde să stea și a fost nevoită să locuiască într-un centru de ajutor.

Cu toate astea, Vulpița pare că a dat uitării tot ce s-a întâmplat și a făcut un gest care i-a surprins pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceasta s-a afișat alături de un alt bărbat.

Vulpița nu știe cine este tatăl celui de-al treilea copil

Veronica nu a știut să le ofere celor care se ocupau de cazul său un nume clar în privința celui care ar putea să fie tatăl lui Ștefan, băiețelul ei non-născut. Viorel nu este părintele copilului, întrucât despărțirea dintre cei doi s-ar fi produs cu mult timp în urmă, atunci când el a decis să crească de unul singur cei doi copii pe care îi are cu Veronica.

Citește și: Viorel şi Vulpiţa s-au despărţit, motivul este halucinant! Bărbatul a rămas cu cei doi copii: „Nu mai sunt cu Veronica! Scurt!”

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are.  Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu cel de peste un an de zile.

El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara. Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar că nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au spus cei care s-au implicat în rezolvarea cazului său, potrivit Capital.