Adjunctul de la IPJ Bacău, înlocuit din fucţie după crima de la Oneşti, de urgenţă la spital după ce s-a simțit rău

Apar noi informaţii despre autorităţile implicate în operaţiunea eşuată de la Oneşti, unde doi muncitori şi-au pierdut viaţa.

05 mart. 2021, 22:38
Adjunctul de la IPJ Bacău, înlocuit din fucţie după crima de la Oneşti, de urgenţă la spital după ce s-a simțit rău

Adjunctul de la IPJ Bacău, de urgenţă la spital. Se pare că Adrian Tuluc, fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean,  a ajuns de urgenţă la spitalul din Bacău după ce a acuzat probleme de sănătate.

Adjunctul de la IPJ Bacău, înlocuit din fucţie după crima de la Oneşti, de urgenţă la spital după ce s-a simțit rău

Apropiaţii polițistului au declarat, în exclusivitate  că acesta are montat un stimulator cardiac și este posibil ca dispozitivul să se afle în perioada în care trebuie înlocuit, potrivit Gandul.

De altfel, comisarul șef de poliție Toader Buliga este noul șef al IPJ Bacău, după ce vechea conducere a fost demisă în urma dublei crime de la Onești.

„Cu data de 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava”, a transmis IGPR.

În perioada 2018 – 2020 Buliga a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

De asemenea, comisarul șef de poliție Constantin Dragoș Bălău a fost numit adjunctul IPJ Bacău, pentru o durată de 3 luni.

„Comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman”, a mai transmis IGPR.

Fosta conducere a IPJ Bacău a fost demisă miercuri, în urma tragediei de la Onești. Vasile Oprișan și Adrian Tuluc au fost acuzați că au minimalizat amploarea situației și nu au acționat corespunzător, motiv pentru care au fost înlocuiți din funcții.

Citeşte şi: Noi detalii şocante din ancheta crimelor de la Oneşti. Soţia îi furniza criminalului ţigări cu o sfoară pe balcon sub ochii poliţiştilor. IMAGINI INCREDIBILE de la locul faptei!