Administrator al unor saloane de masaj erotic, reţinut sub acuzaţiile de proxenetism şi agresiune sexuală. Percheziții în București și llfov

Administratorul mai multor saloane de masaj erotic a fost reţinut joi sub acuzaţia de proxenetism şi agresiune sexuală. Ancheta a fost declanşată după ce o persoană s-a plâns că a atis-o în zonele intime la interviul de angajare.

16 sept. 2021, 11:28
Administrator al unor saloane de masaj erotic, reţinut sub acuzaţiile de proxenetism şi agresiune sexuală. Percheziții în București și llfov

Poliţiştii din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au descins joi la trei locaţii în municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de proxenetism.

Citeşte şi: Traficant de droguri prins după ce a fost urmărit de poliţişti pe acoperişurile unor case din București

„Din probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, de 47 de ani, din București, în intervalul aprilie – septembrie a.c., administrator al unor firme, sub denumirea de salon de masaj/salon de masaj erotic, cu scopul de a obține foloase materiale, ar fi pus la dispoziție spațiile necesare și ar fi determinat practicarea prostituției prin promisiunea de venituri mari”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ancheta penală a fost declanșată după ce o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că la un interviu de angajare, administratorul societății ar fi atins-o în zonele intime.

„Cercetările desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală au fost extinse, fiind conturate elementele constitutive ale infracțiunii de proxenetism”, a mai transmis sursa citată.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în data de 15.09.2021 au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă. De asemenea, un bărbat în vârstă de 47 de ani, administratorul saloanelor de masaj, a fost condus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism și agresiune sexuală.

Citeşte şi: Imagini-bombă din momentul reţinerii lui Dragoș Săvulescu în Grecia VIDEO


loading...