Administratorul firmei la care era angajat bărbatul decedat după ce a căzut de la etajul 8 al blocului pe care-l renova, reţinut

Administratorul firmei unde era angajat bărbatul care a murit joi, după ce a căzut de la etajul opt al blocului pe care îl renova, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

RomaniaTV.net
11 mai 2018, 09:10
Administratorul firmei la care era angajat bărbatul decedat după ce a căzut de la etajul 8 al blocului pe care-l renova, reţinut

Administratorului firmei de construcţii la care lucra bărbatul care a murit în urma accidentului de muncă dintr-un cartier din Braşov a fost reţinut, joi seara, pentru 24 de ore, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu, citat de Mediafax.

Tânărul de 25 de ani este acuzat că nu a luat măsurile de securitate în muncă şi urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Braşov au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Bărbatul de 32 de ani lucra la amenajarea unui balcon, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul opt al blocului. La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, chemată de colegii muncitorului, însă echipajul medical nu a putut decât să constate decesul bărbatului.