ADMITERE LICEU 2018. 1306 elevi au rămas NEREPARTIZAŢI în prima etapă de admitere

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a publicat, luni, rezultatele repartizării computerizate a celor peste 150.000 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională. Potrivit edu.ro, 1306 elevi nu au putut fi repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. Aceştia vor intra fie în etapa de soluționare a cazurilor speciale (16-18 iulie), fie în a doua etapă a repartizării, programată în data de 7 septembrie, alături de absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, care nu s-au înscris sau care nu au avut situația școlară încheiată înainte de această etapă.

RomaniaTV.net
09 iul. 2018, 12:24
ADMITERE LICEU 2018. 1306 elevi au rămas NEREPARTIZAŢI în prima etapă de admitere

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ LICEU 2018. 20 de elevi cu medii cuprinse între 8.73 şi 7.20 au rămas nerepartizaţi în prima etapă de admitere 2018. Dintre aceştia, trei eleve au avut medii peste 8: o elevă din Cluj, cu 8.73, una din judeţul Ilfov, cu media de admitere 8.25, şi o elevă din Bucureşti, cu 8.06.  

EDU.RO, Lista candidaților nerepartizați pe țară 

În perioada 10 – 13 iulie, absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea depune dosarele de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care au fost repartizaţi. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

Repartizarea candidaţilor pe locurile speciale pentru romi, dar şi înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special sunt programate în zilele de 5 şi 6 iulie.

A două etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în 7 septembrie.