Adolescent de 16 ani arestat după ce și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan de bătut carnea. Totul a pornit de la o sumă de bani

Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a lovit străbunica în cap de mai multe ori cu un ciocan de bătut carnea.

19 mai 2023, 14:29
Adolescent de 16 ani arestat după ce și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan de bătut carnea. Totul a pornit de la o sumă de bani

Scandalul a început de la bani. Potrivit primelor informații, adolescentul de 16 ani a rămas singur acasă cu bunica lui de 86 de ani. El a mers la un moment dat în camera ei și a început-o să o lovească fără oprire în zona capului cu ciocanul de bătut carnea. Tânărul a plecat apoi acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ulterior, bătrâna a fost găsită de fiica ei. A fostr transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, iar medicii au diagnosticat-o cu mai multe traumatisme.

Citește și Tragedie în Olt! O femeie a murit după ce a băut un insecticid preparat de soțul său într-o sticlă de suc. Trei copii au rămas fără mamă

Totul a pornit de la o sumă de bani dorită de adolescent de la bunica străbunica lui și pe care nu a reușit să o obțină.

Oamenii legii l-au reținut și ulterior l-au arestat pentru 30 de zile.

„La data de 17.05.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un inculpat minor cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 17.05.2023, în jurul orelor 08:00 – 08:30, după ce a rămas singur în locuință cu străbunica sa în vârstă de 86 de ani, inculpatul (un băiat în vârstă de 16 ani) a luat un ciocan de bătut carnea, a mers în camera în care dormea străbunica sa și a lovit-o pe aceasta de mai multe ori în cap cu ciocanul respectiv, după care a părăsit adresa.

Victima a fost descoperită de fiica sa, care a apelat numărul de urgență 112 și astfel victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost internată cu diagnosticul de „agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga și zigomatic stânga”, au transmis oamenii legii.

Citește și Accident grav în Sibiu! O ambulanță a fost spulberată de o şoferiţă care nu a auzit sirenele. Două persoane au ajuns la spital