Tragedie în Olt! O femeie a murit după ce a băut un insecticid preparat de soțul său într-o sticlă de suc. Trei copii au rămas fără mamă

Trei copii din Olt au rămas orfani, după ce mama lor a băut un insecticid dintr-o sticlă de suc. Substanța care i-a produs moartea femeii a fost preparată chiar de către soțul său.

19 mai 2023, 13:51
Tragedie în Olt! O femeie a murit după ce a băut un insecticid preparat de soțul său într-o sticlă de suc. Trei copii au rămas fără mamă

O femeie a murit după ce a băut un insecticid preparat de soțul său într-o sticlă de suc. Tragedia a avut loc în localitatea Tia Mare, din județul Olt, cunoscută pentru faptul că localnicii practică legumicultura, o activitate din care victima și soțul său își asigurau traiul de zi cu zi.

Citește și „Dumnezeu sa va odihnească în pace, copii tineri!”. Râuri de lacrimi de durere după ce Laura (18 ani) Cristina (22 ani), Mădălin (19 ani) au murit în accident

O femeie a murit după ce a băut un insecticid preparat de soțul său într-o sticlă de suc

Zilele trecute, soțul femeii a preparat insecticidul pe care urma să îl folosească ca să stropească legumele din solar și a împărțit totul în mai multe sticle printre care și una de suc.

Greșeala lui a fost că nu a anunțat-o și pe soția sa unde a pus substanța otrăvitoare, iar aceasta a băut din greșeală insecticidul care i-a provocat în cele din urmă moartea.

Atunci când a văzut că soția sa se simte rău, bărbatul a sunat la 112, iar la scurt timp a ajuns o ambulanță care a preluat-o pe femeie. Însă, din păcate, femeia nu a mai avut nicio șansă pentru că a murit în drum spre spital.

Femeia avea 43 de ani și avea trei copii care acum au rămas fără mamă.

Tragedia a avut loc la doar câteva zile după o familie din Târgu Jiu a fost la un pas de moarte. Trei adulți și trei copii, printre care doi bebeluși de 8 și 10 luni au ajuns de urgență la spital, după ce au mâncat ciorbă cu insecticid.

Vinovată de acest incident nefericit este soacra, o femeie în vârstă de 63 de ani, care a venit în vizită la nora ei din Târgu Jiu.

Femeia a dorit să își răsfețe familia cu o ciorbă cum numai ea știe să facă însă, atunci când a pus găina la fiert nu și-a dat seama că bidonul în care credea că e apă conținea, de fapt, altceva.

Atunci când nora s-a dus în balconul de unde soacra sa a luat bidonul cu așa-zisa ”apă” și-a dat seama cu stupoare că găina a fost fiartă în insecticid, însă era deja prea târziu pentru că întreaga familie consumase deja ciorba.

Imediat, cei trei adulți și trei copii, printre care și doi bebeluși de 8 și 10 luni au mers la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu pentru analize. Medicii de la UPU le-au recomandat să rămână în spital însă, aceștia au refuzat deoarece nu se simțeau rău.

„S-au prezentat la spital cu o stare generală bună. Li s-au făcut toate analizele necesare, precum și consultații, iar medicii nu au constatat probleme sau depășiri ale indicatorilor. Li s-a recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală, dar pacienții au refuzat șui au plecat acasă. S-a luat legătura cu un medic specialist de la spitalul Floreasca, pentru discutarea cazului, aceștia recomandând supravegherea cazului“, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Citește și Accident grav în Sibiu! O ambulanță a fost spulberată de o şoferiţă care nu a auzit sirenele. Două persoane au ajuns la spital