Adolescent de 16 ani rănit grav. Un copac s-a prăbuşit peste el

Un adolescent de 16 ani din judeţul Botoşani a ajuns în stare gravă la spital după ce un copac s-a prăbuşit peste el. Băiatul a mers să taie lemne în curtea unui vecin şi a fost lovit în cap de un copac care s-a prăbuşit peste el.

06 dec. 2022, 16:42
Adolescent de 16 ani rănit grav. Un copac s-a prăbuşit peste el

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Coșula, a fost dus în stare gravă la spital în Botoşani după ce un copac a căzut peste el. Evenimentul a avut loc în localitatea Coșula, acolo unde minorul ajuta la tăierea unui copac din curtea unui localnic.

La un moment dat, în timp ce tăiau un salcâm, din cauza neatenției, trunchiul a căzut exact peste băiat. Adolescentul a fost lovit puternic în zona capului.

Citeşte şi: Incendiu la o şcoală din Bacău. Toți elevii și profesorii au fost evacuați

La fața locului a fost chemată de urgență o ambulanță, care l-a dus pe băiatul de 16 ani mai întâi la spitalul din Botoșani, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul de copii din Iași.

„Copilul de la Botoșani este internat în Compartimentul ORL. Are traumatism craniofacial, cu hematom epicranian parietal drept și fractura cominutiva de piramida nazala. Este conștient, cooperant”, au transmis medicii de la Spitalul Sfânta Maria din Iași, citaţi de stiri.botosani.ro.

Citeşte şi: Crește numărul victimelor în urma exploziei care a avut loc într-un bloc din Suceava. Autoritățile au dezvăluit care a fost cauza deflagrației. Pagubele sunt uriașe

Polițiștii din Botoșani au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.