Adolescent, găsit SPÂNZURAT într-o pădure lângă Piteşti VIDEO

Un adolescent de 17 ani din Piteşti a fost găsit mort, în noaptea de joi spre vineri, spânzurat în pădurea Trivale, la faţa locului nefiind găsit niciun bilet prin care băiatul să-şi motiveze gestul, cu atât mai mult cu cât acesta nu ar fi avut niciun motiv să-şi ia viaţa.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 05:58
Adolescent, găsit SPÂNZURAT într-o pădure lângă Piteşti VIDEO

Tânărul a fost găsit, întâmplător, de doi bărbaţi. Oamenii s-au speriat şi au anunţat imediat poliţia. „Nu mi-a venit să cred şi ne-am uitat amândoi câteva minute până a mai venit un grup şi într-adevăr era spânzurat. Am chemat poliţia”, a spus unul din cei care a descoperit cadavrul.

Medicii de la ambulanţă doar au constatat decesul, băiatul murise de câteva ore, informează România TV. „Am găsit un tânăr după vârstă, decedat de câteva ore, fără posibilitate de resuscitare. Sunt câteva ore bune, nu putem aprecia, dar după cum arată cam 10 -12 ore”, a declarat Alexandru Pânzaru, medic pe ambulanţă.

Băiatul avea asupra lui acte, astfel că poliţiştii i-au putut anunţa familia. Singurul care a ajuns la locul unde tânărul s-a spânzurat a fost unchiul său, care nu-şi explică de ce băiatul, un tânăr de 17 ani, elev la un liceu din Piteşti căruia nu-i lipsea nimic şi care avea toată viaţa înainte, a recurs la acest gest.

„Acesta a părăsit domiciliul miercuri seară, şi-a închis telefoanele mobile, nu fusese încă dat dispărut de familie. Facem cercetări pentru a stabili motivaţia. Până la această oră nu avem niciun indiciu”, a precizat Dan Dinu, purtător de cuvânt la Poliţia Argeş.

Trupul adolescentului va fi supus unei necropsii pentru a elimina orice suspiciune. Băiatul era singur la părinţi. Nimeni nu îşi poate explica de ce a recurs la acest gest.