Adolescent în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat

Un adolescent în vârstă de 17 ani este în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren, în staţia CFR Aiud, şi s-a electrocutat. Apoi, băiatul a căzut de pe vagon şi s-a lovit la cap.

RomaniaTV.net
28 aug. 2017, 15:04
Adolescent în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Alba, adolescentul s-a electrocutat luni şi are arsuri pe 70-80 la sută din suprafaţa corpului, fiind transferat în stare gravă de la spitalul din Aiud la un spital din Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Aiud, în timp ce se întorcea, împreună cu alţi tineri, de la o serbare câmpenească care a avut loc în comuna Lopadea Nouă, pentru a scurta drumul spre domiciliu, a traversat liniile de cale ferată pe care erau staţionate două trenuri de marfă. La un moment dat, tânărul s-a desprins de grupul său şi s-a urcat pe unul dintre vagoane, fiind electrocutat, în urma producerii unui arc electric”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Alba.

Reprezentanţii IPJ Alba au declarat că băiatul a căzut de pe vagon după ce s-a electrocutat şi s-a lovit la cap, iar prietenii săi au sunat la numărul de urgenţă 112, potrivit Mediafax.

El mai era însoţit de alţi cinci băieţi, iar incidentul s-a produs în staţia CFR Aiud.

Citeşte şi Accident în Timiş, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor 5. Autorul, un adolescent de 16 ani