Adolescent înjunghiat cu cuțitul de un prieten, în plină stradă, în Caraș Severin. Prietenii lor îi priveau disperați

Scene cumplite au avut loc în județul Caraș Severin. Un adolescent de 14 ani a fost înjunghiat cu cuțitul de un tânăr cu trei ani mai mare.

07 mart. 2023, 11:57
Adolescent înjunghiat cu cuțitul de un prieten, în plină stradă, în Caraș Severin. Prietenii lor îi priveau disperați

Adolescent înjunghiat în Caraș Severin. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din comuna Grădinari, în județul Caraș Severin. Cei doi tineri erau însoțiți de alți doi prieteni, iar la un moment dat între ei a început un scandal-monstru.

Adolescent înjunghiat cu cuțitul de un prieten, în plină stradă, în Caraș Severin

De acolo până la bătaie a mai fost un singur pas. La un moment dat, complet pe neașteptate, un adolescent de 17 ani l-a înjunghiat cu cuțitul pe prietenul său.

Prietenii lor nu au reușit să îi despartă, din păcate. Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz.

Citește și Crimă șocantă în Ilfov! Un băiat și-a găsit părinții înjunghiați în casă. Criminalul este fostul ginere al celor doi soți

Incident șocant în Gara de Nord! O femeie a fost înjunghiată

Un alt incident asemănător s-a întâmplat în București. Un bărbat de 52 de ani a înjunghiat o femeie chiar în fața Gării de Nord din Capitală. Se pare că bărbatul ar fi fost îndrăgostit de victima sa. În timpul atacului acesta a rănit și un polițist.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în data de 25 februarie în jurul orei 17:00. Femeia se afla în zona „Coloane” din fața Gării de Nord, însoțită de o prietenă. Aceasta a fost atacată de bărbatul de 52 de ani, despre care surse judiciare afirmă că ar fi fost îndrăgostit de aceasta.

Camerele de supraveghere au surprins exact momentul atacului. În filmare se observă faptul că bărbatul s-a îndreptat spre femeie și a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. În tot acest timp prietena ei a încercat să îl oprească, însă nu a reușit să pună capăt agresiunii. În apărara femeii a sărit și un bărbat care se afla în împrejurimi, iar poliția a fost alertată.

„Mă aflam în zona Gării de Nord, individul a venit mi-a dat trei cuţite, de fapt cinci, că nu a nimerit două, cu trei m-a nimerit. Sunt cusută, am plăgi. N-am avut niciodată o relaţie cu el, doar că el se îndrăgostise de mine foarte mult, dar eu nu puteam să fiu cu el, că aveam familie, aveam copii. Probabil că a devenit obsedat de mine şi din gelozie sau ură, nu ştiu ce a fost în capul lui, m-a rănit. Probabil că din cauza alcoolului sau nu ştiu ce a fost în capul lui de m-a atacat. Am mai fost ameninţată de două ori, dar n-am luat în considerare. A fost o dată verbal, nu am luat în considerare, a doua oară a fost cu cuţitul”, a spus victima, la Antena 3 CNN.

Citește și Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase: ”A devenit obsedat de mine”