Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase: ”A devenit obsedat de mine”

Femeia înjunghiată la Gara de Nord vorbit despre cumplitul atac care a băgat spaima în Bucureșteni. Tânăra de 31 de ani a dezvăluit că bărbatul în vârstă de 52 de ani care a înjunghiat-o sâmbătă ar fi fost îndrăgostit de ea și că a atacat-o din cauza geloziei.

01 mart. 2023, 18:28
Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase: ”A devenit obsedat de mine”
Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase

Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase. Femeia a mărturisit că agresorul a mai amenințat-o cu moartea și înainte de sângerosul incident.

Citește și VIDEO Incident șocant în Gara de Nord! O femeie a fost înjunghiată de un bărbat care era îndrăgostit de ea

Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase

Femeia spune că agresorul ar fi fost îndrăgostit de ea și că din cauză că nu i-a răspuns avansurilor sale acesta s-a gândit să se răzbune.

„Mă aflam în zona Gării de Nord, individul a venit mi-a dat trei cuţite, de fapt cinci, că nu a nimerit două, cu trei m-a nimerit. Sunt cusută, am plăgi. N-am avut niciodată o relaţie cu el, doar că el se îndrăgostise de mine foarte mult, dar eu nu puteam să fiu cu el, că aveam familie, aveam copii. Probabil că a devenit obsedat de mine şi din gelozie sau ură, nu ştiu ce a fost în capul lui, m-a rănit. Probabil că din cauza alcoolului sau nu ştiu ce a fost în capul lui de m-a atacat. Am mai fost ameninţată de două ori, dar n-am luat în considerare. A fost o dată verbal, nu am luat în considerare, a doua oară a fost cu cuţitul”, a spus victima, la Antena 3 CNN.

Victima se află în prezent internată la un spital din Capitală, unde primește îngrijiri medicale pentru rănile provocate de agresor în zona feței.

Vă reamintim că femeia a fost atacată și înjunghiată cu un cuțit chiar în  fața Gării. Atacatorul este un bărbat ăn vârstă de 52 de ani. În timpul atacului, acesta a rănit și un polițist care încerca să îl imobilizeze.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în data de 25 februarie în jurul orei 17:00. Femeia se afla în zona „Coloane” din fața Gării de Nord, însoțită de o prietenă. Aceasta a fost atacată de bărbatul de 52 de ani, despre care surse judiciare afirmă că ar fi fost îndrăgostit de aceasta.

Camerele de supraveghere au surprins exact momentul atacului. În filmare se observă faptul că bărbatul s-a îndreptat spre femeie și a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. În tot acest timp prietena ei a încercat să îl oprească, însă nu a reușit să pună capăt agresiunii. În apărarea femeii a sărit și un bărbat care se afla în împrejurimi, iar poliția a fost alertată.

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul în cauză având asupra sa un cuțit cu care ar fi amenințat că își va pune capăt zilelor”, a transmis poliția.

Polițiștii l-au imobilizat și au reușit să îl dezarmeze. Bărbatul a fost dus la sediul B.P.T.F. Gara de Nord București. Victima a necesitat îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la spital. Medici au constatat, în urma unui control de specialitate, că viața femeii a fost pusă în pericol. Unul dintre polițștii care au participat la imobilizarea atacatorului a fost rănit de acesta în timpul intervenției. Agentul a suferit o plagă tăiată cu cuțitul de aproximativ 1,5 cm în zona palmar dreapta, între degetul mic și inelar.

În cauză, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbat. La data de 26 februarie 2023, Tribunalul București a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de persoana bănuită, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B., pentru lămurirea tuturor aspectelor cauzei.

Citește și O ucraineancă poveștește despre voluntarul din Gara de Nord, care a ajutat-o pe ea și pe fiica sa. „Ne-am găsit îngerul!”