Crimă șocantă în Ilfov! Un băiat și-a găsit părinții înjunghiați în casă. Criminalul este fostul ginere al celor doi soți

O crimă odioasă a avut loc duminică seara în localitatea Ciorogârla, din județul Ilfov. Doi soți de 50 și respectiv 52 de ani au fost înjunghiați cu sălbăticie de fostul concubin al fiicei lor.

05 mart. 2023, 22:37
Crimă șocantă în Ilfov! Un băiat și-a găsit părinții înjunghiați în casă. Criminalul este fostul ginere al celor doi soți
Crimă șocantă în Ilfov!

Crimă șocantă în Ilfov! Un minor și-a găsit părinții înjunghiați în casă. Victimele au fost descoperite de fiul lor minor care a sunat îngrozit la 112.

Citește și Criminalul de la Bran îi acuză pe cei pe care i-a ucis că i-au făcut vraji. Anchetatorii îi caută complicele. Noi detalii despre dubla crimă în ziua înmormântării lui Nicu și a Alexandrei

Crimă șocantă în Ilfov! Un minor și-a găsit părinții înjunghiați în casă

Imediat la fața locului, au ajuns un echipaj de poliție din Bragadiru, dar și două echipaje de ambulanță care în ciuda manevrelor de resuscitare au constata decesul femeii în vârstă de 50 de ani.

În schimb, soțul acesteia în vârstă de 52 de ani trăiește, însă se află în stare gravă la spital.

„La data de 5 martie a.c.în jurul orei 18:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că, părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea activităților din competență, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă și că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate.

În urma activităților efectuate, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat la domiciliul acestuia, în prezent aflându-se în custodia polițiștilor.

La acest moment, polițiștii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov, într-un comunicat de presă.

Potrivit oamenilor legii, cel care a comis teribila faptă este un bărbat de 37 de ani care a fost concubinul fiicei celor două victime, însă momentan nu știu care a fost motivul pentru care ba recurs la acest gest.

Citește și Alertă în Capitală, suspiciuni de dublă crimă. Soţ şi soţie, găsiţi morţi într-un apartament din Sectorul 3