Adolescentă de 400 de kilograme, scoasă din casă de 30 de oameni după 8 ore de chin VIDEO

Britanica Georgia Davis are 19 ani şi cântăreşte 400 de kilograme. La "categoria" adolescenţi, este cea mai grasă din Marea Britanie. Scoaterea ei din casă, pentru că avea nevoie de îngrijire medicală de urgenţă, a durat nu mai puţin de 8 ore şi a necesitat intervenţia a cel puţin 30 de specialişti - poliţişti, pompieri, muncitori constructorti, medici şi brancardieri.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 09:48

Georgia Davis a fost scoasă după 8 ore din locuinţa sa din Aberdare, de o „armată” de 30 specialişti, între care  poliţişti, pompieri, muncitori constructorti, medici şi brancardieri. A fost adusă şi o macara, pentru orice eventualitate, s-au clădit de asemenea un pod şi o pantă în faţa unor pereţi de la etajul 1, care au fost dărâmaţi pentru ca fata să „încapă” afară din casă!…

Operaţiunea „monstru” a durat 8 ore, iar nota de plată se va ridica, mai mult ca sigur, la câteva „zeci de mii de euro”, mai ales că a fost nevoie ca autorităţile locale să interzică circulaţia în zonă în orele cât a durat operaţiunea.

În final, Georgia a fost dusă la spital. Se pare că întregul organism al fetei începe să cedeze. Ea  fusese pusă deja la aparatul cu oxigen, ca să poată să respire, în timp ce oamenii făceau lucrările ca să o poată scoate din casă. Cu câteva zile înainte să intre în spital, fata scrisese pe Facebook: „Sunt în pat. Problema e că nu mă pot ridica“.

Unul dintre vecinii Georgiei a povestit pentru Daily Mail că fata ” încercase tot felul de metode pentru a slăbi, de la taberele pentru obezi din Statele Unite, până la mii de diete”. Din păcate, acestea nu au avut niciun rezultat sau, mai precis, au avut doar rezultate temporare, pentru că Georgia, imediat după astfel de programe de slăbit, prin care reuşisă să piardă mai multe kilograme, revenea la obiceiurile ei proaste – sedentarism şi hrană nesănătoasă din belşug.

Şi aşa, Georgia are predispoziţie pentru obezitate, mama ei Lesley Davis, fiind la rândul ei obeză.