Adolescentele se ceartă de 183 de ori pe an cu mamele lor. Află ce motive au

Un studiu britanic dezvăluie date amuzante despre viaţa adolescentelor. Tinerele ar plânge de 123 de ori pe an din cauza băieţilor şi s-ar certa de 183 de ori cu mamele, scrie 7sur7.be.

RomaniaTV.net
14 mai 2013, 18:19
Adolescentele se ceartă de 183 de ori pe an cu mamele lor. Află ce motive au

Subiectele de ceartă sunt multe şi diverse. Primul motiv este camera dezordonată, urmat de relaţiile cu fraţii şi surorile, cele cu băieţii şi întoarcerea târziu din oraş.

Şi felul de a se îmbrăca, de a se comporta, banii, atitudinea faţă de activitatea şcolară şi limbajul necivilizat pot fi motive de ceartă între mame şi fiice.

Numai spre 23 de ani tinerele îşi apreciază mamele la adevărata lor valoare, adaugă studiul realizat de Lil-Lets. Trei sferturi din femei se declară recunoscătoare mamelor, 67% afirmând că datorită lor au ajuns ceea ce sunt.

Adolescentele nu se ceartă doar cu mamele, ci şi cu prietenele, de 127 de ori pe an, fraţii şi surorile.

Cifrele din studiu oferă o imagine amuzantă asupra vieţii adolescentelor într-un an: ele trântesc uşa de 164 de ori, se ceartă de 183 cu mamele şi de 157 de ori cu taţii, de 287 de ori cu fraţii şi surorile, de 127 de ori cu prietenele, plâng de 123 de ori din cauza băieţilor, vorbesc de 306 ori despre băieţi şi petrec 274 ore la telefon.