Adolescentul de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus avertizează din nou: O nouă catastrofă globală va avea loc

Abhigya Anand, adolescentul în vârstă de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus, avertizează că o altă catastrofă globală va începe în luna decembrie a acestui an şi se va amplifica în martie 2021.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 08:06
Adolescentul de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus avertizează din nou: O nouă catastrofă globală va avea loc

Abhigya Anand este cel mai tanar student care si-a incheiat studiile despre Vastu Shastra, o doctrina veche a culturii hinduse care analizeaza modul in care natura afecteaza umanitatea. In plus, el are o diploma postuniversitara in microbiologie ayurvedica.

Abhigya asigura in noul sau videoclip ca 5 septembrie a acestui an va fi data la care Covid-19 va fi eradicat complet. El a subliniat ca este posibila scaparea de „aceste focare pandemice” numai daca se obtine „imunitate”, scrie easternherald.com

Pe de alta parte, Abhigya Anand a spus ca este necesar sa se pună punct uciderii animalelor deoarece aceasta are consecinte „in Karma noastra”. „Daca o facem, va trebui sa ne confruntam cu furia mamei natura”, a subliniat el.

Anand a specificat ca la 20 decembrie va incepe sa izbucneasca o noua tragedie care culmina in martie 2021.

In videoclipul din august 2019, baiatul astrolog a explicat ca, in noiembrie 2019 se va dezvolta o boala care se va raspandi pe intreaga planeta. El a subliniat ca China va fi una dintre tarile cele mai afectate de fenomen.

Abhigya Anand a ajuns la aceasta concluzie pe baza unei eclipse lunare si alinieri planetare de anul trecut. In plus, el a explicat ca pe 31 martie va veni momentul culminant al acestei catastrofe, rodul unirii lui Marte cu Jupiter, Saturn si Luna.

Citeşte şi Număr record de infectări cu coronavirus în România. Câte teste au fost prelucrate în ultimele 24 de ore