Adrian Alexandrov, poveste de dragoste cu Alina Eremia

Adrian Alexandrov şi Alina Eremia au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Puţini ştiu că cei doi au fost împreună atunci când cântăreaţa avea doar 19 ani.

16 oct. 2018, 10:04
Adrian Alexandrov, poveste de dragoste cu Alina Eremia

În urmă cu doar cinci ani, pe vremea când era manechin, iubitul Elenei Udrea îi provoca fluri în stomac Alinei Eremia.

„Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul „Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov.

Protagonista serialului „Pariu cu viaţa”, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine.

Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac. Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov.

Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnnească privirile ca să se îndrăgostească.
Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă în vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru „Fashion Week Dubai”.

De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu”, scria presa în 2013.