Adrian Alexandrov şi Eva, mesaj pentru Elena Udrea de Sfinţii Constantin şi Elena: „Te aşteptăm acasă, mami!” FOTO

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat sâmbătă pe pagina sa de Facebook un mesaj din partea sa şi a Evei, fiica celor doi, un mesaj pentru fostul ministru, care se află în continuare în arest în Bulgaria.

21 mai 2022, 11:24
Adrian Alexandrov şi Eva, mesaj pentru Elena Udrea de Sfinţii Constantin şi Elena: „Te aşteptăm acasă, mami!” FOTO

Elena Udrea se află încă în arest în Bulgaria, aşteptând să afle dacă justiţia din ţara vecină va decide să o extrădeze în România, iar iubitul său, Adrian Alexandrov, i-a transmis prin intermediul reţelelor sociale un mesaj din partea sa şi a fiicei lor, Eva, cu ocazia sărbătoririi Sfinţilor Constantin şi Elena. Alexandrov a ataşat mesajului şi o fotografie în care apare alături de Eva.

„La Multi Ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena. La Multi Ani si tie mami. Stim ca te gandesti la noi si te asteptam acasa.”, a scris Alexandrov pe Facebook.

Adrian Alexandrov şi Eva

Elena Udrea se află în arest, în Bulgaria, de mai bine de 40 de zile, iar în tot acest timp Alexandru Alexandrov se ocupă singur de fetița lor. Îi dă de mâncare, o duce la școală, o plimbă prin oraș, iar micuța întreabă tot timpul unde este mama ei.

Alexandru Alexandrov încearcă să o facă pe Eva Maria să treacă mai ușor peste dorul mamei sale, despre care întreabă încontinuu. Seara, înainte de culcare, micuța începe să plângă după mama ei până să adoarmă.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, primele declarații din arest. Cum încearcă să scape de închisoare – EXCLUSIV

Alexandru Alexandrov are un ajutor de nădejde în ceea ce privește creșterea micuței, și anume pe soacra sa, Maria Veliceasa. În timp ce bunica se ocupă de gătit, de spălat rufele și să o răsfețe cu tot ce-i place micuței, tatăl o duce la grădiniță, la plimbare și la locuri de joacă.

„Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, a povestit, pentru Click!, o sursă din anturajul celor doi.

Partenerul Elenei Udrea, împreună cu fetița și soacra, locuiesc în vila din Corbeanca. De când a fost arestată Udrea, viața lor a fost complet dată peste cap, însă trebuie să se mențină puternici de dragul fetiței, care încă nu poate înțelege de ce mama ei nu mai este lângă ea.

La începutul lunii aprilie, atunci când Elena Udrea a fugit din țară după ce a aflat de arestarea sa, Adrian Alexandrov a spus despre cât de mult suferă copilul.

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară”, a fost mesajul trimis, atunci, de partenerul Elenei Udrea.

Judecătorii bulgari au amânat din nou, miercuri, decizia privind extrădarea Elenei Udrea, stabilind termenul pentru data de 8 iunie.

Citeşte şi: Alexandra Stan a avut două tentative de suicid: „Am încercat să-mi iau viaţa. Nu găseam niciun motiv să trăiesc”