Adrian Alexandrov, un tătic foarte atent de când Elena Udrea este la închisoare. Unde a mers cu fiica lui

Elena Udrea se află de un an de zile în închisoare. Fetița ei, Eva Maria, a rămas acasă în grija iubitului ei, omul de afaceri Adrian Alexandrov. Acesta încearcă să o facă pe micuță să treacă mai ușor peste lipsa mamei și nu de puține ori au fost surprinși de paparazii fie în parc, la locul de joacă, fie la restaurant.

21 apr. 2023, 11:27
Adrian Alexandrov, un tătic foarte atent de când Elena Udrea este la închisoare. Unde a mers cu fiica lui

Elena Udrea se află în închioare unde ispășește pedeapsa de șase ani primită în dosarul Gala Bute. Cel mai greu i-a fost să se despartă de fiica ei. Eva Maria a rămas în grija iubitului ei. Omul de afaceri Adrian Alexandrov are acum grijă de fetița pe care o are cu Elena Udrea și face tot ce îi stă în putință ca aceasta să treacă mai ușor peste lipsa mamei.

Citește și: Elena Udrea scapă de cel mai grav dosar, Hidroelectrica. Faptele s-au prescris

Adrian Alexandrov este un om discret din fire, căruia nu îi place să își expună prea mult viața privată. Între el și Elena Udrea este o diferența de vârstă de 13 ani, dar cu toate acestea, cei doi sunt fericiți alături fetiță în vârstă de cinci ani.

Recent, paparazzi Spynews i-au surprins pe Adrian Alexandrov și pe fiica lui, Eva, în oraș. Alexandru Alexandrov nu ezită să îi facă micuței sale nicio poftă și este mereu atent la dorințele ei.

Citește și: Adrian Alexandrov, un tată implicat. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea alături de fiica lor

De această dată, iubitul Elenei Udrea și-a scos fiica în vârstă de cinci ani la prânz în oraș, într-un cunoscut restaurant din Capitală.