Adrian Alexandrov, zi de naștere fără Elena Udrea. A uitat de fițe și, alături de fiica sa, a mers la biserică în ziua în care a împlinit 37 de ani

Adrian Alexandrov și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fiica sa, departe de Elena Udrea, aflată în spatele gratiilor de aproape doi ani, la Penitenciarul Târgșor.

05 feb. 2024, 17:02

Chiar dacă nu a putut fi alături fizic de Adrian Alexandrov, Elena Udrea i-a transmis tatălui fertiței sale un mesaj emoționant în mediul online, acolo unde își așterne gândurile de când este privată de libertate. De ziua sa de naștere, iubitul fostului ministru nu a sărbătorit așa cum obișnuia în anii trecuți, când partenera sa se afla lângă el, ci a ales să meargă la biserică cu fiica sa, semn că, în această perioadă a vieții are nevoie de Dumnezeu.

Citeșe și: Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea este acuzat de fraudă, cât este prejudiciul

În ziua în care a împlinit 37 de ani, Adrian Alexandrov și-a luat fiica și au mers la Mânăstirea Cașin, unde au fost prezenți la Sfânta Liturghie, după care s-au îndreptat împreună spre casă, potrivit Click.

Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor, de ziua de naștere a iubitului

Elena Udrea i-a transmis lui Adrian Alexandrov un mesaj special cu ocazia salei de naștere, dând de înțeles că este recunoscătoare pentru că are un partener care este implicat trup și suflet în viața de familie și în creșterea fiicei lor, în absența ei.

„Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și în ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, mereu vertical, ca un bărbat care știe mereu ce are de făcut!

Citește și: Motiv de bucurie pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov a petrecut momente speciale alături de fiica lor

Nu m-ai lăsat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tată pentru fetița noastră, în lipsa mea.  Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Știu că nu este deloc ușor să crești de unul singur o fetiță atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc!  Ești un tătic dedicat, responsabil, iar faptul că te avem în viața noastră, este un dar neprețuit!  La Mulţi Ani!”, a fost mesajul pe care l-a postat în mediul online Elena Udrea, cu ocazia zilei de naștere a lui Adrian Alexandrov.